Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σισέ: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε πρωτάθλημα»

Σισέ: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε πρωτάθλημα»

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν το πρωτάθλημα

Το σύνθημα για την «ερυθρόλευκη» αντεπίθεση έδωσε ο Παπέ Αμπού Σισέ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το πρωτάθλημα. «Εχουμε μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ακολούθησαν το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς και πήραν την πολυπόθητη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και έναν εξίσου δύσκολο αντίπαλο, έπρεπε να τα ξεπεράσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και είχαμε προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα. Ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας και πήραμε τη νίκη. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και πως έχουμε μια καλή ομάδα, δεν είναι εύκολο, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024