Το σύνθημα για την «ερυθρόλευκη» αντεπίθεση έδωσε ο Παπέ Αμπού Σισέ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το πρωτάθλημα. «Εχουμε μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ακολούθησαν το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς και πήραν την πολυπόθητη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και έναν εξίσου δύσκολο αντίπαλο, έπρεπε να τα ξεπεράσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και είχαμε προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα. Ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας και πήραμε τη νίκη. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και πως έχουμε μια καλή ομάδα, δεν είναι εύκολο, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας