Aκάθεκτη η Σερένα, δύσκολες νίκες για Οσάκα και Σβιτολίνα
Η Σερένα Γουίλιαμς ήταν σαρωτική και σε 67 λεπτά επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-1) της Νταγιάνα Γιαστρέμσκα και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open. Στα highlights της αναμέτρησής τους η προσπάθεια της Σερένα να παρηγορήσει την 18χρονη αντίπαλό της που ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα.
Η Σερένα Γουίλιαμς ήταν σαρωτική και σε 67 λεπτά επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-1) της Νταγιάνα Γιαστρέμσκα και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open. Στα highlights της αναμέτρησής τους η προσπάθεια της Σερένα να παρηγορήσει την 18χρονη αντίπαλό της που ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα.
“You”re so young, you”re amazing”
Pure class from @serenawilliams ?
She defeats Yastremska 6-2, 6-1. #AusOpen pic.twitter.com/WEKKBgjM4h
— Tennis Channel (@TennisChannel) January 19, 2019
Η Σερένα θα έχει δύσκολο έργο στον επόμενο γύρο καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην αδερφή της Βίνους και τη Σιμόνα Χάλεπ!
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι στον τέταρτο γύρο του Australian Open η Ναόμι Οσάκα, η οποία κέρδισε την Σου Γουάι Ισιέ με 5-7, 6-4, 6-1. Η πρωταθλήτρια του US Open βρέθηκε πίσω με 5-7 και 1-4 στα μέσα του δεύτερου σετ αλλά κατάφερε να κερδίσει τα 11 από τα 12 τελευταία games της αναμέτρησης και να πραγματοποιήσει μια επική ανατροπή!
Επόμενη αντίπαλος για την Οσάκα θα είναι η Σεβαστόβα, που απέκλεισε την Γουάνγκ με 6-3, 6-3.
Δύσκολο έργο είχε και η Ελίνα Σβιτολίνα η οποία κέρδισε την Σουάι Ζανγκ με 4-6, 6-4, 7-5, έπειτα από 3 ώρες μάχης. Η 24χρονη Ουκρανή θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Μάντισον Κέις που επιβλήθηκε της Ελίς Μερτενς 6-3, 6-2.
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442