
Επίθεση στην ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού «Κόκκινο 105,5»
Ηλεκτρονική επίθεση από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες δέχθηκε νωρίτερα το πρωί η ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού «Κόκκινο 105,5»
Ηλεκτρονική επίθεση από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες δέχθηκε νωρίτερα το πρωί η ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού «Κόκκινο 105,5».
Στη θέση της ιστοσελίδας του ραδιοσταθμού αναρτήθηκε ένα κείμενο με απειλές και χαρακτηρισμούς, περί «προδοτών» που η ιστορία τους επιφυλάσσει «αιωνία μνήμη».
Σε ανακοίνωσή του ο σταθμός αναφέρει πως «η επίθεση συμπληρώνει το παζλ των απειλών που εκτοξεύονται κατά όσων πολιτικών και μη προσώπων υπερασπίζονται με επιχειρήματα την προοπτική επίλυσης της διαφοράς της Ελλάδας με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» και προσθέτει.
«Η ευθύνη βαραίνει ξεκάθαρα όσους υποδαυλίζουν τη μισαλλοδοξία, όσους παρακινούν και υποκινούν σκοτεινές δυνάμεις να δράσουν ενάντια σε όσους υπερασπίζονται την φιλία των λαών στα Βαλκάνια, όσους δεν λαμβάνουν ξεκάθαρη θέση ενάντια στα κηρύγματα μίσους και τις απειλές κατά της ζωής συμπολιτών μας. Ο «105,5 Στο Κόκκινο» πιστός στη δημοσιογραφική δεοντολογία θα συνεχίσει χωρίς αμφιταλαντεύσεις να ενημερώνει την κοινωνία χωρίς να υπολογίζει απειλές και εκβιασμούς».
- Μονακό – Ολυμπιακός: Πότε είναι το Game 3 της σειράς
- Φενερμπαχτσέ – Ζαλγκίρις 86-74: Άνετη νίκη και 2-0 για τους Τούρκους
- Ολυμπιακός – Μονακό 94-64: Ολοταχώς για το Final Four με θρυλική απόδοση
- Οδηγός για online αγορές – Τι ισχύει για επιστροφές προϊόντων
- «Το Αττικόν καθρεφτίζει την τραγική κατάσταση του σημερινού ΕΣΥ» – Νέο «παράρτημα» με ράντζα, που ο Άδωνις δεν θα εγκαινιάσει
- Ο Μπάρι Κίογκαν απαντά για πρώτη φορά στις φήμες ότι απάτησε τη Σαμπρίνα Κάρπεντερ



