Το εμπόδιο της Άσλεϊ Μπάρτι αποδείχτηκε ανυπέρβλητο για την Μαρία Σάκκαρη που ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-5, 6-1) και δεν κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Australian Open.
Όλα ουσιαστικά κρίθηκαν στο πρώτο σετ όπου μέχρι το 5-5 οι δύο αθλήτριες πήγαιναν ουσιαστικά χέρι-χέρι κι εκεί η 22χρονη Αυστραλή έκανε μπρέικ στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια κάνοντας το 6-5 με το σετ να τελειώνει στο επόμενο game με 7-5 υπέρ της Μπάρτι.
Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά με την Σάκκαρη να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το σερβίς της και την Μπάρτι να φτάνει σχετικά εύκολα στο 6-1 και να παίρνει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης για πρώτη φορά μάλιστα στην καριέρα της.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις