Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μασούρας: «Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ για να καλυφθεί η διαφορά»

Μασούρας: «Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ για να καλυφθεί η διαφορά»

Τους υψηλούς στόχους και το κλίμα που βρήκε στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Γιώργος Μασούρας, ενώ τόνισε ότι μπορεί να καλυφθεί η διαφορά από τον ΠΑΟΚ

Το κατάλληλο ρόστερ για να καλύψει τη διαφορά του -8 από τον ΠΑΟΚ διαθέτει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Γιώργο Μασούρα.

Παράλληλα, ο παίκτης των Πειραιωτών, ο οποίος μετακόμισε από τον Πανιώνιο στους Ερυθρόλευκους στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μίλησε και για το κλίμα που βρήκε στην ομάδα.

Δείτε όσα ανέφερε ο 25χρονος άσος στην κάμερα του Novasports:

-Πώς είναι η ζωή σου στον Ολυμπιακό; Ήρθες το καλοκαίρι. Πώς έχουν κυλήσει αυτοί οι μήνες σε μία ομάδα με πολύ μεγάλες απαιτήσεις;

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής, όλοι στην ομάδα με αγκάλιασαν. Κατευθείαν με έβαλαν στο κλίμα του Ολυμπιακού. Σίγουρα είναι μία ομάδα με απαιτήσεις. Απλά, όλοι οι παίκτες, όλοι στην ομάδα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι για να καταφέρουμε τους στόχους μας».

-Ο μεγάλος ανταγωνισμός που υπάρχει σε κάθε θέση, θεωρείς πως σε βελτιώνει;

«Δεν νομίζω πως βελτιώνει μόνο εμένα. Βελτιώνει τον κάθε παίκτη από την ομάδα, γιατί όποια απουσία και να έχουμε στην ομάδα, νομίζω πως η δεύτερη επιλογή είναι ισάξια με την πρώτη».

-Σε προσωπικό επίπεδο, τι στόχο έχεις στη νέα χρονιά;

«Σε προσωπικό επίπεδο έχω ως στόχο να πάρω κάποιες ευκαιρίες με την ομάδα του Ολυμπιακού. Και από ‘κει και πέρα έχουμε σαν ομάδα, σαν Ολυμπιακός, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο φυσικά γιατί είναι θεσμός που μας ενδιαφέρει. Και από ‘κει και πέρα να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη».

-Τι εικόνα έχετε για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προέρχεται από μία βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Μήπως αυτό το αποτέλεσμα, κάνει πιο επικίνδυνο τον αντίπαλό σας;

«Σίγουρα δε θα είναι τόσο εύκολο το ματς όσο ήταν στην έδρα μας. Από ‘κει και πέρα νομίζω πως όπως σε κάθε παιχνίδι, έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία. Θα πάμε εκεί και θα φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».

-Τι στοιχεία θεωρείς πως θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη νίκη;

«Σίγουρα πρέπει να ξεκινήσουμε στο παιχνίδι όπως στο ματς με τον Λεβαδειακό και ακόμη καλύτερα. Γιατί θεωρώ πως στην έδρα του ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία καλή ομάδα και ανταγωνιστική».

-Απομένουν ακόμη 15 αγώνες. Μπορείτε να αλλάξετε την εις βάρος σας κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας;

«Νομίζω πως είναι εφικτό να καλυφθεί αυτή διαφορά. Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ. Είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο. Θεωρώ πως μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα έχουμε πάρει το απόλυτο των βαθμών και από ‘κει και πέρα θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-Το ρόστερ με τις πολλές επιλογές είναι η λύση στο υπερφορτωμένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού;

«Το να έχει ένας προπονητής τόσες πολλές και καλές επιλογές είναι μία πολύ καλή λύση. Σε κάθε θέση υπάρχουν ισάξιες επιλογές».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024