
«Έχει πολλές προτάσεις και θα υπογράψει σύντομα ο Καρμέλο»
Αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του έχει ο Καρμέλο Άντονι, με τον 34χρονο φόργουορντ να αναμένεται να υπογράψει σε άλλη ομάδα
Τι και αν δεν έχει αγωνιστεί από τις αρχές Νοέμβρη; Ο Καρμέλο Άντονι, μετά από το αποτυχημένο πέρασμα του από τους Ρόκετς, αναμένεται σύντομα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει το «Athletic», το οποίο υποστηρίζει ότι έχει αρκετές προτάσεις και μάλιστα αναμένεται να υπογράψει προτού εκπνεύσει η σχετική προθεσμία στο ΝΒΑ, στις 7 Φεβρουαρίου.
Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα είναι αν ο «Μέλο» θα μετακομίσει σε άλλη ομάδα, μέσω ανταλλαγής ή ως ελεύθερος από την ομάδα του Τζέιμς Χάρντεν, με την οποία έχει υπογράψει στην αρχή της φετινής σεζόν με το βέτεραν μίνιμουμ, που είναι ύψους 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων.
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
