Οι φίλοι της τηλεοπτικής εκπομπής «Mad Men»  και των μικροσκοπικών σπιτιών έχουν βρει μια απίθανη λύση, χάρη στο Land Ark RV. Η εταιρεία δημιούργησε ένα μοντέρνο RV, που ονομάζεται «Draper», από τον εικονικό χαρακτήρα Don Draper που έκανε το τηλεοπτικό δράμα διάσημο. «Κάνε το απλό, αλλά σημαντικό,» δήλωνε ο πρωταγωνιστής στην σειρά. Η στάση και το στυλ του Draper σίγουρα ταιριάζει στην αισθητική του ρυμουλκούμενου Land Ark, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για τις καθαρές γραμμές και την πανέμορφη απλότητα για την οποία είναι γνωστό το κίνημα σχεδιασμού του .

Το Draper είναι εντυπωσιακό διαθέτοντας μια γωνιακή οροφή και μεγάλα παράθυρα, είναι επενδυμένα όλα σε μαύρο χρώμα. Η εξαίρεση είναι ένα καφέ πάνελ που μπορεί να διπλωθεί μακριά από την πρόσοψη για να δημιουργήσει ένα υπερυψωμένο εξωτερικό αίθριο, ιδανικό για να απολαύσετε την ύπαιθρο.

Το εσωτερικό είναι ένα αντίστροφο σχέδιο χρωμάτων προς τα έξω. Οι τοίχοι, το δάπεδο και η οροφή είναι πεύκο λευκού χρώματος με πολλές φωτεινές λεπτομέρειες για να ταιριάζουν, καθιστώντας όλο τον χώρο άνετο και ανοιχτό. Κατά την είσοδο, ένα δωμάτιο που περιλαμβάνει ένα ντουλάπι, πάγκο και θέσεις για τα παπούτσια και τα εξωτερικά ενδύματά σας. Μια σκάλα με δρύινο δάπεδο που οδηγεί στο υπνοδωμάτιο λόφτ, ενώ κάτω είναι ο κύριος χώρος καθιστικού με κουζίνα και καναπέ. Σε συνδυασμό με ένα μπάνιο που διαθέτει τουαλέτα και ένα πλήρες ντους, το μοντέρνο RV μοιάζει με ένα συμβατικό σπίτι της δεκαετίας του 50, που απλά συμβαίνει να είναι σε τροχούς.