
Κακοκαιρία : Πότε θα χτυπήσει το φαινόμενο της «παγωμένης» βροχής
Έκτακτη προειδοποίηση
Έκτακτη προειδοποίηση εξέδωσε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου για την επανεμφάνιση του φαινομένου της παγωμένης βροχής.
Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Αρναούτογλου προειδοποιεί για το που θα εμφανιστεί την Παρασκευή η παγωμένη βροχή, ώστε οι πολίτες να λάβουν τα μέτρα τους.
Αναλυτικά έγραψε:
«ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΝΟΜΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ) ΤΟ ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 18/1!!!
Η παγωμένη βροχή δεν διαφέρει από την απλή βροχή αλλά όταν οι σταγόνες βροχής θα πέσουν αυριο το πρωί στο παγωμένο οδόστρωμα (άσφαλτο, πεζοδρόμια κλπ) απο τις χαμηλές, υπο το μηδέν, θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή (τη νύχτα της Πέμπτης προς το ξημέρωμα της Παρασκευής) θα παγώνουν ακαριαία, σχηματίζοντας ένα επίκίνδυνο λεπτό στρώμα πάγου που είναι δύσκολα ορατό απο τους οδηγούς! .
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»
- Εργατικά ατυχήματα: Πάνω από 7.500 κάθε μέρα στην ΕΕ το 2023
- Κόκκινο κραγιόν, τραβηγμένα μαλλιά, κρίκοι – Το 80s στυλ της Sade δεν ξεπεράστηκε ποτέ
- Παρέμβαση για την αντιμετώπιση της οπτικής ρύπανσης από το Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός
- Αντιρρήσεις για το Δημόσιο, μήνυση στον Κυρανάκη και ραντεβού σε έναν… μήνα στη δίκη για τα Τέμπη
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Πρωτοφανής η επίθεση στο πρωτοδικείο Αθηνών


