
Γκλέτσος: Θα παραιτηθώ από δήμαρχος αν τα Σκόπια πάρουν το όνομα «Μακεδονία»
Τη θέση του να δηλώσει παραίτηση από το αξίωμα του δημάρχου Στυλίδας, επαναλαμβάνει ο Απόστολος Γκλέτσος
Τη θέση του να δηλώσει παραίτηση από το αξίωμα του δημάρχου Στυλίδας, επαναλαμβάνει ο Απόστολος Γκλέτσος αν τελικά εμπεριέχεται ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.
Με ανακοίνωση του ο κ. Γκλέτσος δηλώνει πεπεισμένος ότι ξένα κέντρα εξουσίας πιέζουν τους Έλληνες πολιτικούς να δεχτούν την συνθέτη ονομασία και η παραίτηση του αντιπολιτεύεται τα κέντρα αυτά.
Ωστόσο, ο κ. Γκλέτσος συνεχίζει κανονικά τον προεκλογικό του αγώνα για την διεκδίκηση της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του, «σαφέστατα ισχύει η δήλωσή μου ότι εάν τελικά περάσει το όνομα των Σκοπίων με συνθετικό τη λέξη Μακεδονία, θα παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου από το Δήμο Στυλίδας. Είμαι πεπεισμένος, ότι κανείς Έλληνας πολιτικός δεν επιθυμεί πραγματικά να συμβεί αυτό. Καταλαβαίνω ότι ξένα κέντρα, παράκεντρα εξουσίας πιέζουν αφόρητα γι’ αυτό. Η παραίτησή μου λοιπόν ειρηνικά και ταπεινά αντιπολιτεύεται αυτά τα κέντρα και όχι το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Βεβαίως με το ίδιο ηθικό συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».
- Ιαπωνία: Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το Τοχόκου
- Μισθοί: Ευρώπη δύο ταχυτήτων – Χαμηλά στην κατάταξη η Ελλάδα
- Ποιος είναι ο DJ που έρχεται στο ΟΑΚΑ για το Final Four της Euroleague (pic)
- Προμαχώνας: Επίθεση των ΜΑΤ στους αγρότες στο τελωνείο
- Connected Childhood: Γιατί οι έφηβοι δυσκολεύονται να αποσυνδεθούν από το διαδίκτυο;
- Κάιλι Τζένερ: Αποκαλύπτει τις επιπλοκές στη δεύτερη εγκυμοσύνη που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει

