
«Εμφραγμα» στο νοσοκομείο «Αττικόν» – Μπλόκαρε η εφημερία, κινδυνεύουν ζωές
Σε έκτακτη ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αττικόν» σημειώνει πως «έχουν ήδη πληρωθεί όχι μόνο όλες οι κανονικές κλίνες, αλλά και τα «ράντζα» στους διαδρόμους»
«Να δοθεί τέλος στην αθλιότητα των ράντζων» ζητούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αττικόν», τονίζοντας ότι σήμερα «από τις 4 το μεσημέρι η γενική εφημερία του νοσοκομείου έχει μπλοκάρει».
Σε έκτακτη ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αττικόν» σημειώνει πως «έχουν ήδη πληρωθεί όχι μόνο όλες οι κανονικές κλίνες, αλλά και τα «ράντζα» στους διαδρόμους».
Όπως αναφέρει το σωματείο, «ασθενείς με σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη βραχεία νοσηλεία που και αυτή έχει γεμίσει! Πάνω από 750 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δεκάδες παραμένουν στο ΤΕΠ».
Γιατροί και προσωπικό εκφράζουν την απόγνωσή τους και ζητούν τη λήψη έκτακτων μέτρων με ευθύνη του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας για τη γενική εφημερία.
- Χανταϊός: Ευρωπαϊκά κράτη στέλνουν αεροσκάφη για την εκκένωση των πολιτών τους από το κρουαζιερόπλοιο
- Κικίλιας: Από 30 Ιουνίου το e-Ναυλοσύμφωνο – «Παρέμβαση-τομή για το ελληνικό yachting»
- Συνελήφθη 56χρονος για οπλοκατοχή στο Λαύριο – Είχε στο σπίτι του βαλλίστρα, βέλη και πτυσσόμενο γκλοπ
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ γράφει κυβερνητικό πρόγραμμα;
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Θα καθιερωθούν οι συνεντεύξεις του ως το 20λεπτο της πανελλαδικής διασκέδασης
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

