Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντελίδης: «Μπράβο σε όσους είχε ζητηθεί να λύσουν συμβόλαιο»

Παντελίδης: «Μπράβο σε όσους είχε ζητηθεί να λύσουν συμβόλαιο»

Στην προσφορά των υπό αποχώρηση παικτών που λόγω των συγκυριών αγωνίστηκαν στο ματς με τη Λαμία στάθηκε ο προπονητής του Άρη

Σημαντική από βαθμολογικής πλευράς χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη κόντρα στη Λαμία ο Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής των κίτρινων έκανε ιδιαίτερη μνεία στους παίκτες που είχαν ενημερωθεί ότι θα αποχωρήσουν και παρ’ όλ’ αυτά έδειξαν επαγγελματισμό και αγωνίστηκαν κανονικά στο ματς για να καλύψουν τις απουσίες.

Η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού: «Όποιος δεν είναι δίπλα μας ίσως να μη διαβάσει κάποια πράγματα. Για 14 μέρες κάναμε μόνο τέσσερις-πέντε κανονικές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω καιρού και φοβόμασταν για τον ρυθμό του παιχνιδιού. Επίσης δεν είχαμε λύσεις σε αρκετές θέσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά που τους έχει ζητηθεί να λύσουν το συμβόλαιό τους και ήταν εκεί, από μένα ένα μεγάλο μπράβο.

Ασφαλώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση, όχι την προσπάθεια αλλά τη δημιουργία φάσεων. Έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός του Γκάμα και ότι ο Γιουνές μπορούσε να αγωνιστεί 20-25 λεπτά. Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, δεν ήταν θεαματικοί αλλά σοβαροί. Ήταν μια σπουδαία νίκη από βαθμολογικής σημασίας και μόνο. Θα μπορούσε να λήξει ισοπαλία, αλλά πετύχαμε γκολ στις φάσεις που δημιουργήσαμε. Περιμένουμε τα καινούρια παιδιά και πιστεύω μπορούμε να παρουσιαστούμε πολύ καλοί».

-Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: «Το προηγούμενο διάστημα τα άσχημα αποτελέσματα με Εργοτέλη, Ατρόμητο ακόμη και με Παναιτωλικό σίγουρα δεν δημιούργησαν το καλύτερο κλίμα. Υπάρχει εξήγηση και έχει να κάνει με την κατάσταση ομάδας που υπήρχε. Η πίεση, το ότι η ομάδα κατάφερε για δυο εβδομάδες να γυμναστεί έξι φορές και τις 8 όχι, κάποιες φορές μάλιστα σε πλαστικό χόρτο με προβλήματα που τα είδαμε και σήμερα.

Δεν είχαμε και επιλογές, δεν είναι εύκολο ομάδα σαν τη δική μας να παίζει 80 λεπτά με δυο αριστερά μπακ. Είμαστε σε φάση μετάβασης που είναι δύσκολη, αλλά έχουμε σοβαρότητα. Αμυντικά ήμασταν καλά, δεν αφήσαμε αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις. Δεν είχαμε πολλές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι».

-Για την πτώση της απόδοσης ορισμένων παικτών και ιδιαίτερα του Γκαρσία: «Νομίζω πως έχει να κάνει καθαρά με την κατάσταση που είναι τα παιδιά. Ο Ματέο ήταν καλύτερος σήμερα, με όρεξη και διάθεση. Είναι μικρό παιδί, σιγά σιγά θα έρθει εκεί που ήταν, φαίνεται και από τις προπονήσεις».

-Για το αν οι μεταγραφές καθυστέρησαν: «Συνέβησαν πράγματα που δεν γίνονται κάθε μέρα. Μέσα στην εβδομάδα τραυματίστηκαν Γιουνές και Σιώπης, σήμερα ο Γκάμα και έλειπε και ο τιμωρημένος Μπάσα. Δεν είναι εύκολο να αλλάζει το 40% μια ομάδα ούτε να προσαρμοστούν τα παιδιά».

-Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Κι εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα. Η δική μου δουλειά αρχίζει και τελειώνει στο να φροντίσω να μην υπάρχουν αυτά. Δεν μπορώ να κρίνω, πρέπει να το αποδείξω με την δουλειά μου».

-Για τον Γκάμα και τον τραυματισμό του: «Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμη, θα μάθουμε αύριο».

-Για τον Τόνσο και τι θα προσφέρει: «Είναι έτοιμος και θα φέρει ενέργεια. Θέλουμε δυο-τρεις παίκτες με πιο έντονο ρυθμό, για να παίξουμε πιο γρήγορα και να πιέσουμε τον αντίπαλο».

-Για τον Γιώργο Βαλεριάνο που έκλαψε: «Θεωρώ πως είναι καλύτερο για τέτοια ζητήματα να μιλήσω ατομικά με τα παιδιά και μετά δημόσια».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024