Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ορκίστηκε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας [Εικόνες]

Ορκίστηκε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας [Εικόνες]

Ο κ. Αποστολάκης έδωσε θρησκευτικό όρκο ενώπιον του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κκ Ιερώνυμου και εν συνεχεία υπέγραψε το Πρωτόκολλο διορισμού του

Ορκίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο νέος υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Αποστολάκης έδωσε θρησκευτικό όρκο ενώπιον του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κκ Ιερώνυμου και εν συνεχεία υπέγραψε το Πρωτόκολλο διορισμού του.

Ακολούθησαν οι εθιμοτυπικές φωτογραφίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, καθώς και με την σύζυγο και τον γιο του κ. Αποστολάκη, που παρέστησαν κατά την τελετή ορκωμοσίας του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο νέος υπουργός Εθνικής Αμυνας αναμένεται να αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντά του αύριο, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του χαρτοφυλακίου από τον Πάνο Καμμένο.

Νωρίτερα, το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αποστράτευσή του από τα καθήκοντα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ανοίγοντας τον δρόμο για την υπουργοποίησή του.

«Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, με την απόφαση υπ΄ αρ 1 από 14-1-2019, θέτει σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, για σπουδαίο λόγο που αφορά στην πρόταση του Πρωθυπουργού για διορισμό του ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας, και στον οποίο απονέμει τον τίτλο του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Μέχρι την επιλογή νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τα σχετικά καθήκοντα θα ασκεί ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος» ανέφερε χαρακτηριστικά η απόφαση το ΚΥΣΕΑ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024