Μπακογιάννη: Αποδεδειγμένα κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη ο Καμμένος
Σε ερώτηση για το εάν ο Πάνος Καμμένος θα μείνει σιωπηλός στο παιχνίδι αυτό μέχρι τέλους, η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «εξαρτάται από τα ανταλλάγματα που έχει πάρει».
Στον περιβόητο χαρακτηρισμό της («κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη») που είχε απευθύνει πρόσφατα προς τον πρώην υπουργό Άμυνας επανήλθε η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την χθεσινή ανακοίνωση αποχώρησής του από την κυβέρνηση.
«Τελικά ο κ. Καμμένος αποδείχθηκε κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη διότι μόνο μια τέτοιου είδους κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει όλο αυτό το χθεσινό εξαιρετικά κακοπαιγμένο παιχνίδι», είπε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ρ/σ Θέμα.
Σε ερώτηση για το εάν ο Πάνος Καμμένος θα μείνει σιωπηλός στο παιχνίδι αυτό μέχρι τέλους, η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «εξαρτάται από τα ανταλλάγματα που έχει πάρει».
«Όταν κανένας είναι πολλά χρόνια στην πολιτική και βλέπει αυτόν τον ευτελισμό της πολιτικής και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας γκρεμίζεται μέσα σου οτιδήποτε πιστεύεις. Είναι άθλιο» κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία


