Λέσβος: Μπλάκ άουτ βύθισε στο σκοτάδι το νησί
Μετά από περίπου 45 λεπτά (γύρω στις 19.20) το ρεύμα επανήλθε κανονικά σε αρκετές περιοχές, ενώ σταδιακά επανέρχεται σε όλο το νησί
Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:30 της Δευτέρας, στην Λέσβο. Η διακοπή οφειλόταν σε τεχνική βλάβη που παρουσιάστηκε σε μονάδα του Εργοστασίου ΔΕΗ–ΑΣΠ.
Από το μεσημέρι είχαν παρατηρηθεί σημαντικά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών της Μυτιλήνης, όπως μεταδίδει το lesvospost.com. Λίγο μετά τις 18:30 όμως μια βλάβη σε σταθμό παραγωγής στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Μυτιλήνη ανάγκασε τους τεχνικούς να κατεβάσουν τον διακόπτη ηλεκτροδότησης σε όλο το νησί.
Μετά από περίπου 45 λεπτά (γύρω στις 19.20) το ρεύμα επανήλθε κανονικά σε αρκετές περιοχές, ενώ σταδιακά επανέρχεται σε όλο το νησί.
Η πυροσβεστική δέχτηκε πολλές κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ασανσέρ.
- Ουκρανία: Εκρήξεις και πυρκαγιές στο Κίεβο καθώς η Ρωσία εξαπολύει νέα μαζική επίθεση
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico


