
Ακίνδυνοι είναι τελικά οι ύποπτοι φάκελοι στα Πανεπιστήμια
Στους φακέλους δεν εντοπίστηκαν σκόνη ή άλλες ουσίες, εκτός από τις ερεθιστικές που ανιχνεύθηκαν στο αρχικό δείγμα, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).
Ακίνδυνοι κρίθηκαν οι συνολικά 31 φάκελοι που εστάλησαν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας από άγνωστο αποστολέα στην Ινδία.
Στους φακέλους δεν εντοπίστηκαν σκόνη ή άλλες ουσίες, εκτός από τις ερεθιστικές που ανιχνεύθηκαν στο αρχικό δείγμα, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).
Η ΓΓΠΠ επισημαίνει ακόμη, ότι ολοκληρώθηκαν οι αναλύσεις στο σύνολο των δειγμάτων από το Γενικό Χημείο του Κράτους.
- Δουδωνής για Marfin: Χρέος όλων μας στη μνήμη τους είναι ποτέ να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο
- Ο Πλεύρης μοιράζει «ποινές»: Ζητά άρση αδειών παραμονής μεταναστών για περιστατικά σε Σύμη και Κηφισιά
- «Με Κάρικ τη νέα σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
- Επερώτηση ΠΑΣΟΚ για Ταμείο Ανάκαμψης: Ποτέ άλλοτε τόσα πολλά χρήματα δεν άφησαν τόσο δυσανάλογα μικρό αποτέλεσμα
- Θα αναδείξουμε τις υποκλοπές στα ευρωπαϊκά φόρα, λέει ο ΔΣΑ – «Η συγκάλυψη κλονίζει τα θεμέλια του πολιτεύματος»
- To Mythos της Anthropic τρόμαξε τον Τραμπ – Εξετάζει τώρα κανόνες για την ΑΙ


