
Νέα επίθεση Πολάκη κατά δημοσιογράφου
Μπαίνοντας στο Μέγαρο Μαξίμου από την πλαϊνή είσοδο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφου και με το γνωστό ύφος του απαίτησε να ελέγξει το κινητό τηλέφωνό του δημοσιογράφου για να διαπιστώσει αν έβγαλε κάποια φωτογραφία τον ίδιο
Σε νέα φραστική επίθεση κατά δημοσιογράφου προχώρησε το μεσημέρι ο Παύλος Πολάκης έξω από το Μέγαρο Μαξίμου αυτή τη φορά.
Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα για το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ και την κατάθεση αιτήματος ψήφου εμπιστοσύνης έφθασε στο Μαξίμου ο Παύλος Πολάκης οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του.
Την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έμπαινε στο κτίριο από την πλαϊνή είσοδο αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφου και με το γνωστό ύφος του απαίτησε να ελέγξει το κινητό τηλέφωνό του για να διαπιστώσει αν έβγαλε κάποια φωτογραφία τον ίδιο.
Ο δημοσιογράφος ο οποίος έδινε ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο προσπάθησε να εξηγήσει στον Π. Πολάκη πως ο χώρος είναι δημόσιος, και πως ο ίδιος δεν έχει καμιά δικαιοδοσία να κάνει έλεγχο στη συσκευή.
Ο κ. Πολακης ζητούσε επίμονα την παρέμβαση των αστυνομικών οι οποίοι βρέθηκαν σε αμήχανη θέση, ώσπου τελικά αποχώρησε και μπήκε στο Μαξίμου.
- Ειδική άδεια μητρότητας: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Η διαδικασία
- Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι: «Ο Αλλάχ με διέταξε» είπε ο δράστης που τραυμάτισε τρεις γυναίκες
- Εθνική πόλο: Το γλέντι των «χρυσών» παιδιών σε ελληνικό κέντρο στο Σίδνεϊ – Τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο (vids)
- Από το Toy Story 5 στην Οδύσσεια: Ξεκίνησε η μάχη των δισεκατομμυρίων στο box office
- Βουλή: Άγρια κόντρα Φλωρίδη- Κωνσταντοπούλου: «Σας τα έχω πει δεν μπορώ να σας βοηθήσω δικηγόρος είμαι…»
- «Μαφία της Κρήτης»: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο τοξικολόγος – Συνέτασσε εκθέσεις «κατά παραγγελία»

