
Νέα επίθεση Πολάκη κατά δημοσιογράφου
Μπαίνοντας στο Μέγαρο Μαξίμου από την πλαϊνή είσοδο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφου και με το γνωστό ύφος του απαίτησε να ελέγξει το κινητό τηλέφωνό του δημοσιογράφου για να διαπιστώσει αν έβγαλε κάποια φωτογραφία τον ίδιο
Σε νέα φραστική επίθεση κατά δημοσιογράφου προχώρησε το μεσημέρι ο Παύλος Πολάκης έξω από το Μέγαρο Μαξίμου αυτή τη φορά.
Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα για το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ και την κατάθεση αιτήματος ψήφου εμπιστοσύνης έφθασε στο Μαξίμου ο Παύλος Πολάκης οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του.
Την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έμπαινε στο κτίριο από την πλαϊνή είσοδο αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφου και με το γνωστό ύφος του απαίτησε να ελέγξει το κινητό τηλέφωνό του για να διαπιστώσει αν έβγαλε κάποια φωτογραφία τον ίδιο.
Ο δημοσιογράφος ο οποίος έδινε ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο προσπάθησε να εξηγήσει στον Π. Πολάκη πως ο χώρος είναι δημόσιος, και πως ο ίδιος δεν έχει καμιά δικαιοδοσία να κάνει έλεγχο στη συσκευή.
Ο κ. Πολακης ζητούσε επίμονα την παρέμβαση των αστυνομικών οι οποίοι βρέθηκαν σε αμήχανη θέση, ώσπου τελικά αποχώρησε και μπήκε στο Μαξίμου.
- Ιράν: Οι διαπραγματευτές μιλούν για πρόοδο αλλά ο Τραμπ απειλεί – «Είμαι έτοιμος για ισχυρή στρατιωτική δράση»
- Απίστευτο περιστατικό σε τραμ: Οδηγός καπνίζει με τα πόδια στην κονσόλα – Πειθαρχική έρευνα της ΣΤΑΣΥ
- «Η Γκενκ συμφώνησε με τη Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Οργή για την προσωρινή διοίκηση στον ΠΙΣ από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη
- Τρίτος γύρος συνομιλιών Ελλάδας – Λιβύης για θαλάσσιες ζώνες απέναντι στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Ο Γκουτέρες θα προσπαθήσει να στρώσει το τελευταίο τραπέζι της θητείας του για το Κυπριακό





