«Καλημέρα» με έπαρση της σημαίας από Καμμένο
Με... ένα διόλου τυχαίο Tweet επέλεξε ο κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος να ξεκινήσει τη μέρα του. Μια μέρα στην οποία οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, αφού αναμένεται να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο
Με… ένα διόλου τυχαίο Tweet επέλεξε ο κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος να ξεκινήσει τη μέρα του. Μια μέρα στην οποία οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, αφού αναμένεται να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.
Έτσι λοιπόν, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πάνος Καμμένος καλημέρισε τους διαδικτυακούς του φίλους με ένα βίντεο που δείχνει έπαρση σημαίας στο Φυλάκιο Γράμμου, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.
Περιοριζόμενος απλώς να γράψει ένα «καλημέρα», ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε το βίντεο, που δείχνει την έπαρση σημαίας υπό βροχή στο φυλάκιο.
Προφανώς με αυτή την ανάρτηση ο κ. Καμμένος προσπαθεί να στείλει κάποιο μήνυμα, μιας και το βίντεο του ΓΕΣ, που παραθέτει στην ανάρτησή του, αν και δείχνει συνθήκες κακοκαιρίας, δεν είναι σημερινό, αλλά έχει αναρτηθεί στις 6 Απριλίου 2018.
Καλημέρα https://t.co/mjXiNsEvZr via @YouTube
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 13, 2019
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της δωρεάς του Kaizen Foundation προς την Πολιτική Προστασία
- Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Αραμπατζή: «Εσείς καλούσατε στα τηλέφωνα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ» – «Οφείλετε συγγνώμη»
- Κόμο – Παρί FC: Η μάχη των Hartono και Arnault απέναντι στην ποδοσφαιρική ελίτ
- Δημος Μεταμόρφωσης: Ολοκληρώνεται η διάνοιξη της οδού Αξελού απο Σωκράτους προς την οδό Τατοΐου
- Σεισμός στην Ιαπωνία: Τουλάχιστον 50 τραυματίες, ζημιές σε γέφυρες, δρόμους και κτίρια – Εικόνες και βίντεο
- Γαλλία: Πέντε σοροί νεογέννητων βρέθηκαν σε χαρτοκιβώτια σε σπίτι ζευγαριού




