Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμμένος ο «ψευτομακεδονομάχος» : Δεν διαγράφει, δεν θέτει θέμα κομματικής πειθαρχίας

Καμμένος ο «ψευτομακεδονομάχος» : Δεν διαγράφει, δεν θέτει θέμα κομματικής πειθαρχίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους συνεργάτες του στο γραφείο του στη Βουλή. Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι Τσίπρας και Καμμένος κάνουν τα πάντα μήπως και διασωθούν πολιτικά και τονίζουν ότι αν ο Καμμένος ήθελε πραγματικά να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα θα είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές του για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους συνεργάτες του στο γραφείο του στη Βουλή, προκειμένου να γίνει αποτίμηση των δεδομένων που διαμορφώνει η έξοδος των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι Τσίπρας και Καμμένος κάνουν τα πάντα μήπως και διασωθούν πολιτικά και τονίζουν ότι αν ο Καμμένος ήθελε πραγματικά να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα θα είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές του για την ψήφο εμπιστοσύνης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «πρόκειται για ένα κακοστημένο θέατρο που το αποκάλυψαν με τις κινήσεις τους και οι δύο με πρωτοφανή κυνισμό».

Οι πηγές της ΝΔ αναφέρουν πως «απόδειξη της υποκρισίας του κ. Καμμένου είναι ότι, ενώ συνδέει ευθέως την επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης με την συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα διαγράψει τους δύο αυτούς βουλευτές για να μην διαλυθεί η Κ.Ο των ΑΝΕΛ και να μην χάσει έτσι για λίγο ακόμη τα προνόμιά του ως προέδρου κόμματος».

«Αν ήθελε ειλικρινά ο κ. Καμμένος να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα, θα είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας και για την ψήφο εμπιστοσύνης και για την συμφωνία των Πρεσπών. Άλλωστε δεν υπάρχει προηγούμενο πολιτικός αρχηγός να επιτρέπει την ψήφο κατά συνείδηση στους βουλευτές του, σε ψήφο εμπιστοσύνης μιας κυβέρνησης» υπογραμμίζουν.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της η ΝΔ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά των δύο συγκυβερνητών, μιλώντας για κακοστημένη παράσταση. Συγκεκριμένα αναφέρει η ΝΔ: «Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο “διαζύγιό” του: Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους».

Και προσθέτει η Πειραιώς: «Γι΄αυτό, άλλωστε και ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την ΚΟ των ΑΝΕΛ».

«Η αυλαία αυτής της κακόγουστης και επιζήμιας παράστασης πρέπει να πέσει. Στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024