Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πολική» η τηλεθέαση της συνέντευξης Τσίπρα

«Πολική» η τηλεθέαση της συνέντευξης Τσίπρα

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των τηλεθεατών για την συνέντευξη του πρωθυπουργού είναι το γεγονός ότι, από όλα τα κανάλια, μόνο το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ βρέθηκε χαμηλότερα από το δελτίο ειδήσεων του Open

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε σε μια χρονική στιγμή που το ενδιαφέρον του κόσμου για τα κυβερνητικά τεκταινόμενα είναι αυξημένο. Η συνοχή της συγκυβέρνησης δείχνει να έχει διαρραγεί μετά το εν εξελίξει μπρα ντε φερ των δύο εταίρων γύρω από την Συμφωνία των Πρεσπών, και οι εξελίξεις προμηνύονται ραγδαίες.

Παρόλα αυτά οι τηλεθεατές έδειξαν ελάχιστο ενδιαφέρον για τις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός και στην πλειοψηφία τους επέλεξαν να παρακολουθήσουν κάτι άλλο εκείνη την ώρα.

Τα ποσοστά τηλεθέασης της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο του OPEN ήταν από τις χαμηλότερες που έχει καταγράψει ο πρωθυπουργός σε ανάλογες τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, σημείωσε στο σύνολο 12,4%, ενώ στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 σημείωσε 9,3%. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και στο υψηλότερο τέταρτο δεν ξεπέρασε το 16,2%.

Ως μέτρο σύγκρισης αναφέρουμε την συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Τσίπρας στο δελτίο του Alpha στις 8 Νοεμβρίου 2018, όταν είχε μέσο όρο 27,2%, ενώ στο υψηλότερο τέταρτο είχε αγγίξει το 40%.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των τηλεθεατών για την συνέντευξη του πρωθυπουργού είναι το γεγονός ότι, από όλα τα κανάλια, μόνο το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ βρέθηκε χαμηλότερα από το δελτίο ειδήσεων του Open.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024