Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού

Επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού

Η ομάδα πόλο των ερυθρόλευκων επικράτησε με 13-7 της Γιαντράν. Τρίτη νίκη για τους πρωταθλητές Ευρώπης στο Len Τσάμπιονς Λιγκ

Μια υπερπολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την πρόκρισή του στο Final 8 του Len Champions League πέτυχε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν εύκολα την Γιαντράν με 13-7, για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κυριάρχησαν απόλυτα στην πισίνα του Παπαστράτειου και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους έφτασαν στην 3η νίκη τους στο φετινό Champions League. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκανε ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού και πλέον στρέφει το βλέμμα της στη διπλή μάχη με την Γιουνγκ. Συγκεκριμένα, στις 23 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Κροατία την πανίσχυρη Γιουγκ για την 7η αγωνιστική, ενώ λίγες ημέρες αργότερα οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στον Πειραιά, για την 8η στροφή. Αναμετρήσεις, οι οποίες αναμένεται να κρίνουν ποια από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Πρώτος σκόρερ και πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γούνας με 5 γκολ, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Γενηδουνιάς με 4 τέρματα. Από εκεί και πέρα, από ένα πέτυχαν οι Φουντούλης, Δερβίσης, Μπούσλιε και Αργυρόπουλος. Από τους φιλοξενούμενους από δύο είχαν οι Ζόβιτς και Μπούτιτς, με τους Ερυθρόλευκους να παίζουν εκπληκτική άμυνα και να δημιουργούν πολλά προβλήματα στην Γιαντράν.

Στο αποψινό παιχνίδι οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν 3-0 με γκολ των Γενηδουνιά, Μπούσλιε και Γούνα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με τους Μπούτιτς και Κράπιτς, με τον Ολυμπιακό να απαντάει με τον Γενηδουνιά για το 4-2. Η Γιαντράν μείωσε σε 4-3 με τον Ζόβιτς, με τον Γούνα να διαμορφώνει το 5-3 του πρώτου οκταλέπτου.

Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών σκόραρε το πρώτο «ερυθρόλευκο» γκολ στη δεύτερη περίοδο (6-3), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 6-5 με δύο συνεχόμενα γκολ από τους Ζόβιτς και Μπούτιτς. Ο Φουντούλης τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου σταμάτησε το σερί της Γιαντράν και έδωσε ξανά προβάδισμα δύο γκολ στον Ολυμπιακό (7-5). Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος του οκταλέπτου, με τους Ερυθρόλευκους να είναι μπροστά με δύο γκολ.

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κυριάρχησε απόλυτα και με επιμέρους σκορ 3-0 έφτασε στο 10-5, ενώ η Γιαντράν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 10-6 με τον Πάουερ. Το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι, με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, να παραμένει σοβαρός και να ανεβάζει συνεχώς τη διαφορά.  Οι Γούνας, Αργυρόπουλος και Δερβίσης έκαναν το 13-6, με τον Πόποβιτς να διαμορφώνει το τελικό 13-7.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024