Καταρχάς λέω να αφήσουμε στην άκρη τα κλισέ τύπου «Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων». Ούτε αποτελούν δικαιολογία οι όποιες απουσίες είχε ο ΠΑΟΚ ή ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος.
Ο Δικέφαλος με μπάτζετ 30 εκ. ευρώ απαγορεύεται να χάνει από μια (μέτρια μάλιστα) ομάδα της Β’ Εθνικής. Η ήττα του ΠΑΟΚ με 2-1 από την Παναχαϊκή στην Πάτρα είναι ντροπή. Τελεία και παύλα. Προφανώς η ομάδα μπορεί να διορθώσει τα πράγματα στη ρεβάνς της Τούμπας και να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά δε νοείται αυτός ο ΠΑΟΚ να χάνει από έναν τέτοιο αντίπαλο. Ούτε σε φιλικό δεν επιτρέπονται τέτοιες ήττες.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.