Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυγενάκης σε Μαξίμου: Σκόπιμη διαστρέβλωση όσων είπα

Αυγενάκης σε Μαξίμου: Σκόπιμη διαστρέβλωση όσων είπα

«Επειδή ο κυβερνητικός θίασος είναι πλέον για το Δελφινάριο επισυνάπτω τη συνέντευξη απ' όπου προκύπτει η σκόπιμη διαστρέβλωση όσων είπα» απάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Αυγενάκης

«Επειδή ο κυβερνητικός θίασος είναι πλέον για το Δελφινάριο επισυνάπτω τη συνέντευξη απ’ όπου προκύπτει η σκόπιμη διαστρέβλωση όσων είπα», απάντησε με tweet ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο γραμματέας της ΝΔ επισύναψε το ηχητικό απόσπασμα από τη σχετική συνέντευξη και πρόσθεσε στην ανάρτησή του: «Μπορεί η παρέα του Μαξίμου να μην το αντιλαμβάνεται, αλλά η ΝΔ ήταν, είναι και θα παραμείνει πιστή σε κάθε λέξη του Συντάγματος».

Νωρίτερα, το Μαξίμου είχε αναφέρει σε σχόλιό του: «Ο Γραμματέας της ΝΔ, κ. Αυγενάκης, ξεπέρασε σήμερα τον εαυτό του. Όχι μόνο ενέπλεξε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε σενάρια συνταγματικής εκτροπής, σε περίπτωση που η κυβέρνηση εξασφαλίσει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά δήλωσε και ότι η ΝΔ «δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024