Στις 15 Ιανουαρίου η ψηφοφορία για τη συμφωνία του Brexit
Οι συζητήσεις για το κείμενο αυτό πρόκειται να επαναληφθούν αύριο, Τετάρτη. Όμως η υιοθέτηση της συμφωνίας παραμένει πολύ αβέβαιη, εφόσον επικρίνεται τόσο από τους υποστηρικτές του Brexit όσο και από τους φιλοευρωπαίους
Οι βρετανοί βουλευτές θα ψηφίσουν στις 15 Ιανουαρίου για τη συμφωνία του Brexit που εκπονήθηκε έπειτα από διαπραγμάτευση ανάμεσα στο Λονδίνο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.
Οι συζητήσεις για το κείμενο αυτό πρόκειται να επαναληφθούν αύριο, Τετάρτη. Όμως η υιοθέτηση της συμφωνίας παραμένει πολύ αβέβαιη, εφόσον επικρίνεται τόσο από τους υποστηρικτές του Brexit όσο και από τους φιλοευρωπαίους.
Η ανακοίνωση έγινε σήμερα έπειτα από συνεδρίαση των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η Μέι τους είπε πως δεν αποτελεί κυβερνητική πολιτική η καθυστέρηση του Brexit διά της παρατάσεως του Άρθρου 50 και πως η ιδέα αυτή μπορεί να έχει συζητηθεί από αξιωματούχους της ΕΕ, αλλά όχι και από βρετανούς αξιωματούχους.
«Η συζήτηση θα αρχίσει αύριο … Η πρωθυπουργός είπε πως θα κλείσει τη συζήτηση την ερχόμενη Τρίτη, που είναι 15 Ιανουαρίου, όταν θα διεξαχθεί η ψηφοφορία», δήλωσε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας