Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φουρτούνες» και στο Ποτάμι

«Φουρτούνες» και στο Ποτάμι

Ο Γιώργος Αμυράς αναμένεται να θέσει θέμα για τη συμφωνία των Πρεσπών

Το γεγονός ότι το Ποτάμι είναι ρυθμιστής των εξελίξεων έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα το γνωρίζουμε. Κι ότι και στο κόμμα αυτό επικρατεί διχασμός για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών επίσης το ξέρουμε.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι την Τετάρτη, εκτός από τους ΑΝΕΛ έχει συγκληθεί και η κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και στη συνεδρίαση αναμένεται να ανέβουν οι τόνοι. Ο λόγος; Ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς φέρεται αποφασισμένος να θέσει ζήτημα με την ψήφιση της συμφωνίας και να πει «ψήφος στη συμφωνία των Πρεσπών είναι επί της ουσίας ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις και από αυτό το μέτωπο καθώς ο βουλευτής Σπύρος Δανέλης χθες βγήκε ξανά εκτός κομματικής γραμμής λέγοντας ότι δεν πρέπει να πέσει η κυβέρνηση λόγω της συμφωνίας και προαναγγέλλοντας επί της ουσίας στήριξή της.

Για σήμερα το Ποτάμι έχει προγραμματίσει κοπή της πίτας, αλλά τα σπουδαία θα μείνουν για αύριο. Αλλωστε, στο κόμμα δεν έχουν ακόμη αποφασίσει οριστικά ποια θα είναι η στάση τους σε ό,τι αφορά την κύρωση της συμφωνίας ή όχι, αν και οι κ. Θεοδωράκης Μαυρωτάς, Δανέλης, Λυκούδης κλίνουν προς το πρώτο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024