
«Τελειώνει» ο Ρόμπερσον από την ΑΕΚ
Ο Τάιλερ Ρόμπερσον αναμένεται πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαδικασία για λύση του συμβολαίου.
Μέρες αν όχι ώρες μετράει ο Τάιλερ Ρόμπερσον ως παίκτης της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να αποδεσμευτεί άμεσα από το ρόστερ της Ένωσης, με τον νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τζόρνταν Θίοντορ, να παίρνει τη θέση του στο ρόστερ για την Basket League, με τον παίκτη να… συστήνεται στο κιτρινόμαυρο κοινό το ερχόμενο Σάββατο (13/1) στο εντός έδρας μας κόντρα στον Κολοσσό.
Ο Ρόμπερσον, βρέθηκε στο ΣΕΦ, ήταν στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν πάτησε ούτε δευτερόλεπτο στο παρκέ του φαληρικού γηπέδου. Αμέσως μετά τη λήξη του ματς οι ιθύνοντες της ομάδας του ανακοίνωσαν την πρόθεση της Βασίλισσας και το μόνο που μένει είναι τα τυπικά για να μπορεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αμερικανός.
- Δύο αμερικανοί «εκπαιδευτές» και δύο μεξικανοί νεκροί μετά από επιχείρηση εναντίον των καρτέλ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





