Παπαχριστόπουλος: Διαφωνώ με τον Καμμένο που χαρακτήρισε «ολετήρα» τον Κοτζιά
Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου, είπε ότι «ο Πάνος Καμμένος δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο για να εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια»
Σε αποσύνθεση βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δύο μόλις 24ωρα πριν από την έκτακτη σύσκεψη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.
Κορυφαία στελέχη και βουλευτές αρνούνται να άρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, η επίσκεψη του οποίου στο Μέγαρο Μαξίμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πυροδότησε νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων.
Μετά τις πρωινές του δηλώσεις ότι δεν θα συμμετάσχει σε πτώση της κυβέρνησης, ο κ. Παπαχριστόπουλος επανήλθε, τοποθετούμενος αυτή τη φορά για την κόντρα Καμμένου – Κοτζιά.
«Διαφωνώ με τον Πάνο Καμμένο που χαρακτήρισε ολετήρα τον Νίκο Κοτζιά» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, αποκαλώντας μάλιστα τον πρώην ΥΠΕΞ έναν από τους καλύτερους υπουργούς Εξωτερικών.
Απαντώντας δε σε ερώτηση για την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου, είπε ότι «ο Πάνος Καμμένος δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο για να εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια».
Αναφορικά με τη θετική του στάση στη Συμφωνία των Πρεσπών αποκάλυψε ότι είχε υποβάλλει στο παρελθόν στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ την παραίτησή του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και γραμματέας του κόμματος αλλά δεν την έκανε δεκτή. «Σταγόνα στον μύλο της διαπλοκής δεν θα γίνω. Θα υπερψηφίσω και θα παραδώσω την έδρα μου» σημείωσε.
Παράλληλα, ο κ. Παπαχριστόπουλος επανέλαβε τη θέση που έχει διατυπώσει ο Πάνος Καμμένος, ότι δηλαδή οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν πρόταση μομφής της ΝΔ,ότι θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν.
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς
- Ζουλιάν Μπιάνκον: Το «γαλλικό κλειδί» του Ολυμπιακού
- Από την ιατρική μέχρι το διάστημα – Τα σπουδαία επιστημονικά επιτεύγματα της χρονιάς που πέρασε
- Ισραήλ: Το Φόρουμ των οικογενειών των ομήρων στη Γάζα ανέστειλε τη λειτουργία του
- Καλαμάτα: Τροχαίο με ΙΧ που έπεσε στον ποταμό Άρι – Απεγκλωβίστηκε η γυναίκα οδηγός
- Ουκρανία: «Γελοίο» το βίντεο που παρουσίασε η Ρωσία σαν «απόδειξη» για την επίθεση στην κατοικία Πούτιν
- Ο Σέσκο είχε (ξανά) ραντεβού με την ατυχία και τα έβαλε με το δοκάρι
- Νομοσχέδιο: Κάντο όπως με τα τσιγάρα – Η Νέα Υόρκη αλλάζει τα Social Media
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Αγορές: Τα μεγάλα trades της χρονιάς που τελειώνει [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/ot_markets_down_25_1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/simon-y7ggpeuM1Qw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442