Ανυπόστατα και αναληθή χαρακτηρίζει η διοίκηση του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» δημοσιεύματα για την κεντρική θέρμανση.

«Μετά από ενδελεχή έλεγχο των εγκαταστάσεων, δεν διαπιστώθηκε κανένα σοβαρό πρόβλημα θέρμανσης, στους χώρους του νοσοκομείου», αναφέρει η διοίκηση. Προσθέτει ότι «το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη Μονάδα Νεογνών την Παρασκευή και αφορούσε διάτρηση θερμαντικού στοιχείου, αντιμετωπίστηκε άμεσα εντός ολίγων ωρών» και τονίζει ότι σε κανένα από τα τμήματα νοσηλείας ασθενών, λεχωίδων και νεογνών, δεν έχει καταγραφεί έως σήμερα, παράπονο για ελλιπή θέρμανση.

Ενημερώνει ότι το πρόγραμμα εργασιών προληπτικής συντήρησης της υπεύθυνης προς τούτο εταιρείας, εκτελείται σύμφωνα με την υπάρχουσα σύμβαση και από τον έλεγχο που διενήργησε αυτή, διαπιστώθηκε ότι η θέρμανση στους χώρους του νοσοκομείου, λειτουργεί κανονικά.

Σε καταγγελία της η ΠΟΕΔΗΝ αναφερόταν στις δραματικές συνθήκες σε πολλές υγειονομικές μονάδες όσον αφορά στη θέρμανση.

«Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το νοσοκομείο ‘’Έλενα Βενιζέλου’’ όπου η θέρμανση είναι ανεπαρκέστατη, με αποτέλεσμα να κρυώνουν γυναίκες και βρέφη, ενώ στην αίθουσα τοκετού, το κρύο είναι πολύ» ανέφερε στην καταγγελία της η ΠΟΕΔΗΝ.

Γράψτε το σχόλιο σας