
Ισχυρός σεισμός στην Ινδονησία
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,6 βαθμών έπληξε την περιοχή 174 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά της πόλης Τερνάτε στις νήσους Μολούκες της Ινδονησίας σήμερα
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,6 βαθμών έπληξε την περιοχή 174 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά της πόλης Τερνάτε στις νήσους Μολούκες της Ινδονησίας σήμερα, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο.
Όπως αναφέρεται, ο σεισμός είχε βάθος 60,5 χλμ.
Λίγο νωρίτερα, το USGS είχε μεταδώσει ότι το μέγεθος του σεισμού ανερχόταν σε 7 βαθμούς και το βάθος του ήταν 10 χλμ.
Το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι του Ειρηνικού επισημαίνει, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή απειλή για τσουνάμι.
Ο σεισμός σημειώνεται λίγες βδομάδες μετά από το πολύνεκρο τσουνάμι που σημειώθηκε στη χώρα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εκατοντάδες άνθρωποι.
- Mirage 2000-5 στην Κάρπαθο στη θέση των Patriot – Οι λόγοι της αποχώρησης
- Δένδιας: Μήνυμα για τη γενοκτονία των Ποντίων – «Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»
- Ακόμα ένα παιδί του Μπραντ Πιτ «πετάει» το επίθετό του
- Ανδρουλάκης για Γενοκτονία Ποντίων: Η 19η Μαΐου αποτελεί μια μαύρη επέτειο για την ιστορία του Ελληνισμού
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
- «Λίγο πριν…»: Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ εγκαινιάζει το 1ο Αναλόγιο Νέων Δημιουργών






