
Πούλισιτς: Μου αρέσει πολύ το στυλ της Τσέλσι, ενθουσιασμένος που θα παίξω στην Premier League
Περιχαρής με τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του από το καλοκαίρι εμφανίστηκε ο Κρίστιαν Πούλισιτς σε δηλώσεις του
Στη Premier League θα αγωνίζεται, από την επόμενη σεζόν, ο Κρίστιαν Πούλισιτς, αφού η Τσέλσι τον απέκτησε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ (θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι), με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως του αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι.
Σε δηλώσεις του, ο Αμερικανός ακραίος επιθετικός τόνισε: «Εχω δει το στυλ της ομάδας. Πάντα εκτιμούσα τον τρόπο που έπαιζε η Τσέλσι, αλλά τώρα είναι πιο ωραίος με τον νέο τεχνικό τους. Μου αρέσει πολύ, με προσελκύει. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφασή μου να πάρω μεταγραφή στην Τσέλσι. Είμαι ενθουσιασμένος και ευγνώμων που θα παίξω στην Premier League. Hταν ένα όνειρο ετών. Ξέρω πως οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θα με καταλάβουν. Δεν θα μείνω εδώ απλά για να είμαι ακόμα ένας παίκτης. Θα δώσω τα πάντα για να κάνω το έτος μου εντυπωσιακό…».
- Έντονο τηλεφώνημα Νετανιάχου – Τραμπ για την νέα πρόταση – Πώς διαμορφώνονται τα στρατόπεδα στις ΗΠΑ
- Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα: Τα δύο εντυπωσιακά γκολ των Άγγλων για το 2-0 στο ημίχρονο (vids)
- ΗΠΑ: Καθίζηση στην πίστα του αεροδρομίου LaGuardia της Νέας Υόρκης
- Επιδότηση 100% για νέους πτυχιούχους – Οι όροι και οι προϋποθέσεις
- Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 9-12: Δυνατή «προπόνηση» για τους Πειραιώτες ενόψει Final Four
- Στο Final Four και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
