
Ο ΠΑΟΚ που δίνει τον βασικό του φορ όσο Ολυμπιακός τον δεξιό του μπακ και η κουβέντα περί «υπεραξίας»
Ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον βασικό του δεξιό μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, με 10.000.000 €, όσα θα πάρει ο ΠΑΟΚ για να δώσει τον πρώτο σκόρερ και κορυφαίο ποδοσφαιριστή του, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς
Η αναμενόμενη πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ-Ιτιχάντ άνοιξε ένα σημαντικό θέμα συζήτησης, αναφορικά με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Και ένα θέμα περί «υπεραξίας». Μια λέξη εξαιρετικά σύνθετη, ως προς την ουσία της.
Διότι είναι τελείως διαφορετικό να πιστεύεις ότι δημιουργείς υπεραξία, ότι οικοδομείς, βελτιώνεις το προφίλ ενός ποδοσφαιριστή, ανεβάζεις την αξία του και είναι εντελώς διαφορετικό να πιστεύεις ότι είσαι ειδήμων και… πρωτοπόρος στον συγκεκριμένο τομέα.
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Σακελλαρίδης: Έπρεπε να παρέμβει η Μπακογιάννη για να κατανοήσουν ότι δεν μπορεί να παραμένει ο Λαζαρίδης
- Ουκρανία: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε περιοχή του Κιέβου – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί – Νεκρός ο δράστης
- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή – Ιωνικός 30-23: Βήμα πρόκρισης στους τελικούς για τους Ερυθρόλευκους
- Η Ευρώπη σε ρήξη με τον Κάνιε Γουέστ – Ακύρωση συναυλίας και στην Πολωνία
- Το Ιράν εντείνει τον έλεγχο στα Στενά του Ορμούζ

