
Στη Σαμοθράκη ο πρωθυπουργός για τον εορτασμό των Θεοφανίων
Μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων, ο Πρωθυπουργός θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης από το Δήμο Σαμοθράκης.
Στη Σαμοθράκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τον εορτασμό των Θεοφανίων.
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανίων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καμαριώτισσας και στη συνέχεια μετέβη στο λιμάνι της Καμαριώτισσας όπου παρακολουθεί τον Καθαγιασμό των Υδάτων.Πέντε κάτοικοι βούτηξαν στα παγωμένα νερά του χιονισμένου νησιού για να πιάσουν τον σταυρό, με τον πρωθυπουργό στη συνέχεια να τους συγχαίρει και να τους εύχεται «και του χρόνου», «πάντα δύναμη».
Τον κ.Τσίπρα συνοδεύουν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Ρήγας και ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.
Μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων, ο πρωθυπουργός θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης από το Δήμο Σαμοθράκης.
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι
- Metallica: Ροκ τουρίστας ο Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»
