
Ο Τσίπρας φίλησε και τον σταυρό
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καμαριώτισσας και στη συνέχεια μετέβη στο λιμάνι της Καμαριώτισσας όπου παρακολούθησε τον Καθαγιασμό των Υδάτων
Στην Σαμοθράκη βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον εορτασμό των Θεοφανείων, ενώ σε ένα στιγμιότυπο που κέντρισε την προσοχή όσων το είδαν, φίλησε και τον Τίμιο Σταυρό.
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καμαριώτισσας και στη συνέχεια μετέβη στο λιμάνι της Καμαριώτισσας όπου παρακολούθησε τον Καθαγιασμό των Υδάτων.
Πέντε κάτοικοι βούτηξαν στα παγωμένα νερά του χιονισμένου νησιού για να πιάσουν τον σταυρό, με τον πρωθυπουργό στη συνέχεια να τους συγχαίρει και να τους εύχεται «και του χρόνου», «πάντα δύναμη».
Χαριτολογώντας μάλιστα είπε στον έναν από αυτούς πως «εσύ πρέπει να κρύωσες πολύ όμως» και ρώτησε ποια μπορεί να είναι η θερμοκρασία του νερού.
Εν συνεχεία, φίλησε και τον σταυρό τον οποίο του προσέφερε ο άντρας που τον έπιασε.
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς


