Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης: Τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες θα μηνύσει ο Μανιαδάκης

Γεωργιάδης: Τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες θα μηνύσει ο Μανιαδάκης

Τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες θα μηνύσει την επόμενη εβδομάδα ο Νίκος Μανιαδάκης, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ χαρακτήρισε «φούσκα» την υπόθεση Novartis

Τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες θα μηνύσει την επόμενη εβδομάδα ο Νίκος Μανιαδάκης, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ χαρακτήρισε «φούσκα» την υπόθεση Novartis.

«Πολλές φορές συναντιόμουν με τον Μανιαδάκη. Δεν ήξερα ότι ο Μανιαδάκης ήταν προστατευόμενος μάρτυρας» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο Opentv και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει», για τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα, ο οποίος κατέστη κατηγορούμενος.

«Έχω μηνύσει τον Μανιαδάκη ως Γιάννη Αναστασίου. Ο Μανιαδάκης θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες. Εκεί θα μάθουμε και ποιοι είναι αυτοί» είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις των 10 πολιτικών σε βάρος των τριών προστατευόμενων μαρτύρων.

«Ο δικηγόρος του Μανιαδάκη είναι ο κ. Μαντάς, ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του ΔΣΑ. Αυτός είπε ότι δεν υπήρχε σχέδιο διαφυγής του Μανιαδάκη από την χώρα»  είπε ακόμη ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «φούσκα» την υπόθεση Novartis.

«Το σκάνδαλο της σκευωρίας είναι υπαρκτό. Αυτοί που το έστησαν θα βρεθούν όλοι στο εδώλιο» υπογράμμισε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024