Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Κέρκυρα: Αναπαράσταση του φρικτού εγκλήματος ζήτησε η πολιτική αγωγή

Δολοφονία Κέρκυρα: Αναπαράσταση του φρικτού εγκλήματος ζήτησε η πολιτική αγωγή

Την εκ νέου αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος ζήτησε η πολιτική αγωγή για τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης από τον πατέρα της που σήμερα κρίθηκε ομόφωνα, από τις δικαστικές αρχές Κέρκυρας, προφυλακιστέος

Την εκ νέου αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος ζήτησε η πολιτική αγωγή για τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης από τον πατέρα της που σήμερα κρίθηκε ομόφωνα, από τις δικαστικές αρχές Κέρκυρας, προφυλακιστέος.

Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης φέρεται πως ζήτησε παράλληλα και συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διεπράχθη και σεξουαλικό έγκλημα.

Το κουβάρι του στυγερού φονικού στην Κέρκυρα, με τον πατέρα παιδοκτόνο που έθαψε, μετά από επτά συνεχή χτυπήματα με σιδερόβεργα, το άψυχο σώμα της κόρης του στην αυλή του σπιτιού του και σήμερα εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, φέρεται πως θα «ξετυλίξει η επιπρόσθετη αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος και η επικειμένη, εκτενέστατη, συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος, που κρίθηκε προφυλακιστέος  αναμένεται άμεσα να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κέρκυρας, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει μέχρι αυτή την ώρα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η απολογία του 52χρονου

Ο 52χρονος έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας πρωτοδικών Κέρκυρας λίγο μετά τις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, ενώ στις δύο ώρες που κράτησε η απολογία του, ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και υποστήριξε ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στην κόρη του.

Παράλληλα τόνισε ότι ποτέ στον παρελθόν δεν είχε χτυπήσει την Αγγελική αλλά ούτε της ασκήσει ψυχολογική βία. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχασε τα λογικά και δεν ήξερε τι έκανε.

Σημειώνεται ότι ο  δικηγόρος του δράστη ζήτησε ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του και τόνισε ότι η πράξη του έγινε σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 29χρονη Αγγελική πήγε στο σπίτι του πατέρας της το βράδυ της πρωτοχρονιάς. Η κοπέλα συζούσε με τον αφγανό σύντροφο της περίπου για ένα χρόνο.

Μετά από έντονη λογομαχία ο πατέρας της άρπαξε ένα λοστό και της έφερε χτυπήματα στο σώμα και στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Η σορός του θύματος βρέθηκε στην πίσω μεριά της αυλής του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας μίλησε για ένα έγκλημα μεγάλης αγριότητας και ανέφερε ότι η 29χρονη Αγγελική πάλεψε αρκετή ώρα με τον πατέρα της για να γλιτώσει.

Η 29χρονη γυναίκα Ατζελίνα διατηρούσε σχέσεις με έναν άντρα από το Αφγανιστάν και φαίνεται πως αυτό δεν μπορούσε να γίνει ποτέ αποδεκτό από τον πατέρα της.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024