Στον Ολυμπιακό αυτήν την περίοδο ασχολούνται με το πώς θα συγκεντρωθούν για το επόμενο μεγάλο ματς της Ευρωλίγκας. Αυτό με τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, το πρώτο παιχνίδι του 2019, το οποίο έρχεται μετά το χαμένο ματς με την Νταρουσάφακα στην Τουρκία.
Μπορεί το μυαλό της ομάδας να είναι εκεί, όμως κάποιοι ήδη σκέφτονται λίγο παραπέρα. Ο λόγος για τον Βασίλη Τολιόπουλο. Ο 22χρονος γκαρντ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στον Πειραιά και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί όσο και εκείνος θα ήθελε με τα ερυθρόλευκα.
Όπως όλα δείχνουν ουσιαστικά θα αποτελέσει και παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Α1 μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Τολιόπουλος έχει ήδη ομάδες που ερίζουν για την υπογραφή του και όπως όλα δείχνουν μετά το καλοκαίρι του 2015 θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η εύλογη απορία είναι μία. Εχει βρει ήδη παίκτη ο Ολυμπιακός και αδειάζει θέση περιφερειακού στο ρόστερ του ή απλά το κάνει επειδή τελειώνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και μετά δεν θα μπορούσε να μετακινηθεί σε κάποια ομάδα ο Τολιόπουλος; Η πορεία θα το δείξει με τον Άρη και την Κύμη να είναι από κοντά, την ώρα που υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα ήθελαν να εντάξουν τον 22χρονο γκαρντ στο ρόστερ τους..
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.