
Αυτογκόλ από Μπενφίκα, ανοίγει ο δρόμος για την Πόρτο
Η Μπενφίκα έχασε εκτός έδρας από την Πορτιμονένσε με 2-0 και πλέον αν η προπορευόμενη Πόρτο επικρατήσει της Άβες, θα βρεθεί στο +7 από τους Λουζιτανούς.
«Πυροβόλησε τα πόδια της» η Μπενφίκα. Οι Λουζιτανοί που καταδιώκουν την πρωτοπόρο Πόρτο έχασαν εκτός έδρας από την Πορτιμονένσε σε ένα ματς που τα πάντα πήγαν στραβά από την αρχή.
Οι παίκτες του Βιτόρια βάλθηκαν να… διευκολύνουν τους αντιπάλους τους και με δύο αυτογκόλ των Ντίαζ (12’) και Ζαρντέλ (38’) βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 2-0. Το σκορ αυτό ήταν και το τελικό της αναμέτρησης μιας και η Μπενφίκα δεν κατάφερε να βρει αντίδραση, με τον έμπειρο επιθετικό, Ζόνας, να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την ομάδα του αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα (72′) για πολύ σκληρή προβολή με τις τάπες στο κεφάλι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Το τελικό 2-0 αφήνει την Μπενφίκα στην 3η θέση με 32 βαθμούς σε 15 αναμετρήσεις, στο -1 από τη 2η Μπράγκα και στο -4 από την πρωτοπόρο Πόρτο που έχει όμως ματς λιγότερο αφού παίζει αύριο (3/1) εκτός έδρας κόντρα στην Άβες.
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί

