Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέρκυρα : Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον παιδοκτόνο

Κέρκυρα : Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον παιδοκτόνο

Οπως φαίνεται από την πρώτη εξέταση του πτώματος που βρέθηκε θαμμένο, η 29χρονη χτυπήθηκε άγρια μέχρι θανάτου αλλά πάλεψε μέχρι το τέλος για να γλιτώσει από τα χέρια του πατέρα της

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που έγινε στην Κέρκυρα με τον παιδοκτόνο, ομογενή από την Αλβανία, να σκοτώνει την 29χρονη κόρη του επειδή είχε σχέσεις με έναν άνδρα από το Αφγανιστάν.

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν καθώς οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται δείχνουν ότι υπήρχαν καλά κρυμμένα μυστικά.

Ο δολοφόνος αρχικά δεν ομολογούσε ότι αυτός σκότωσε την κόρη του και μάλιστα φώναζε βοήθεια για να βρουν το παιδί του: ««Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το παιδί μου» είναι η φράση που έλεγε, μέχρι στο τέλος να λυγίσει και να ομολογήσει ότι ο ίδιος την σκότωσε.

Οπως φαίνεται από την πρώτη εξέταση του πτώματος που βρέθηκε θαμμένο, η 29χρονη, χτυπήθηκε άγρια μέχρι θανάτου αλλά πάλεψε μέχρι το τέλος για να γλιτώσει από τα χέρια του πατέρα της.

Η σορός του θύματος βρέθηκε χθες αργά το βράδυ, ενώ το φονικό έγινε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Το πτώμα της θαμμένο στην πίσω μεριά της αυλής του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, τα τραύματα στο σώμα της κοπέλας δείχνουν πρωτοφανές πάθος και μίσος.

Το πτώμα φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Η 29χρονη γυναίκα Ατζελίνα διατηρούσε σχέσεις με έναν άντρα από το Αφγανιστάν και φαίνεται πως αυτό δεν μπορούσε να γίνει ποτέ αποδεκτό από τον πατέρα της.  Οι εντάσεις ανάμεσα στον πατέρα και την κόρη ήταν συνεχείς με πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως η Αγγελική Πέτρου είχε καταφύγει στον εισαγγελέα για να ζητήσει προστασία. Φαίνεται να την σκότωσε όταν του ανακοίνωσε ότι θα μείνει με τον φίλο της.

Ομως, άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια έχουν αρχίσει να μιλούν και να αφήνουν υπονοούμενα για τα μυστικά που υπάρχουν.

Στο Star μίλησε ο φίλος της άτυχης κοπέλας, ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της και είπε ότι «ο πατέρας της ήταν ικανός για όλα», ακόμη κι αν μέσα του δεν ήθελα να το πιστέψει. Όπως ανέφερε, η κοπέλα του είχε πει ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε και την χτυπούσε, δεν την άφηνε να βγαίνει έξω, να έχει φίλες, «την ήθελε γι’ αυτόν μόνο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Διέψευσε ωστόσο φήμες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά το στυγερό έγκλημα περί σεξουαλικής κακοποίησης της κοπέλας: «Δεν μας είχε πει κάτι τέτοιο, όχι», όπως είπε, τονίζοντας ότι «αυτό θα το ερευνήσουν οι αρχές».

Όπως είπε ο φίλος της στους αστυνομικούς η κοπέλα δεν είχε καμία απολύτως επαφή με την μητέρα της τα τελευταία 15 χρόνια και ο μόνος άνθρωπος που είχε στον κόσμο ήταν ο πατέρας της, ο οποίος και είχε αναλάβει την ανατροφή της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα της όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής και φέρεται να εγκατέλειψε την Κέρκυρα και να ζει μόνιμα κάπου στην Αλβανία.

H ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα ανθρωποκτονία 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα   Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας , η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα.   Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.   Ο 52χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024