Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Συνεχίζει στην Αρμάνι Μιλάνο ο Όμιτς»

«Συνεχίζει στην Αρμάνι Μιλάνο ο Όμιτς»

Σερβικά δημοσιεύματα στέλνουν τον Βόσνιο σέντερ της Μπουντούτσνοστ στην Αρμάνι, ως αντικαταστάτη του τραυματία Κάλεμπ Ταρτσέφσκι.

Ο Γιάσμιν Ρέπεσα έχει αναλάβει πλέον τα ηνία της Μπουντούτσνοστ, μετά την απομάκρυνση της Αλεξάντρ Τζίκιτς. Ο νέος τεχνικός των Μαυροβούνιων προανήγγειλε αλλαγές στην ομάδα, με σκοπό νε βλετιώσει την εικόνα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών φαίνεται να βρίσκεται και η απομάκρυνση του Άλεν Όμιτς. Ο Βόσνιος σέντερ, είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες των πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας φέτος, αλλά το συμβόλαιο των 250.000 ευρώ «πονάει» την ομάδα.

Νούμερο ένα φαβορί για την απόκτηση του Όμιτς φέρεται να είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Σέρβικης «mozzartsport.com» εμφανίζει τον 26χρονο Βόσνιο να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ιταλική ομάδα. Ο Ομίτς προορίζεται από τους Μιλανέζους για αντικαταστάτης του τραυματία Κάλεμπ Ταρτσέφσκι.

Ο Όμιτς πέρσι είχε αγωνιστεί στην Χάποελ Ιερουσαλήμ και τον Ερυθρό Αστέρα και είχε πάει στη Μπουστούτσνοστ με αρκετές προσδοκίες. Με το συμβόλαιο του να λήγει να το φετινό καλοκαίρι και το νέο ξεκίνημα της ομάδας υπό της οδηγίες του Ρέπεσα, η μετακίνηση του Όμιτς στην Αρμάνι φαίνεται αρκετά απίθανη.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024