Στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας εθεάθη να κάνει βόλτες ο αδειούχος Δημήτρης Κουφοντίνας, αξιοποιώντας την έκτη άδεια του που εξασφάλισε από τις φυλακές Βόλου.

Ο Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη».

Σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο iefimerida.gr φαίνεται να περπατά μέρα μεσημέρι στους δρόμους της Αθήνας, στην οδό Βουκουρεστίου μαζί με τον γιο του Εκτορα και συνοδεία 4-5 ατόμων, λίγο μετά τις 16:30, με πορεία προς την πλατεία Συντάγματος, ενώ πέρασε και από την οδό Σόλωνος.

Ο βαρυποινίτης και μέλος της 17Ν βγήκε την Παρασκευή 28/12 από τις φυλακές Βόλου, όπου κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο – και  η άδειά του θα διαρκέσει -μαζί με τις δύο επιπλέον ημέρες που χορηγούνται, εκ του νόμου, ως «οδοιπορικά»- συνολικά έξι ημέρες.

Συνολικά από τον Νοέμβριο του 2017, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει τέσσερις 48ωρες άδειες και δυο των έξι ημερών. Το 2018 έχει βρεθεί εκτός φυλακής συνολικά 18 ημέρες.

Στην αρχή μάλιστα οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί ήταν αυστηρότεροι. Κατά τη διάρκεια των πρώτων αδειών του, είχε την υποχρέωση να παραμένει στο σπίτι του στο Βαρνάβα και να παρουσιάζεται κάθε ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Πλέον αρκεί να παρουσιαστεί, σε ολόκληρη τη διάρκεια της άδειάς του, μια μόνο φορά στο αστυνομικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιό σας