
Ξεπέρασε το μισό μέτρο το ύψος του χιονιού στα Τρίκαλα
Είκοσι μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ρίχνουν αλάτι προκειμένου το οδικό δίκτυο να είναι ανοιχτό
Ξεπέρασε τους 50 πόντους το ύψος του χιονιού στα ορεινά των δήμων Πύλης και Καλαμπάκας του νομού Τρικάλων, ενώ 20 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ρίχνουν αλάτι προκειμένου το οδικό δίκτυο να είναι ανοιχτό.
Μέχρι τώρα, τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, «όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, και προετοιμαζόμαστε για την ερχόμενη Πέμπτη», όπου σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, η «Σοφία», με κύρια χαρακτηριστικά το πολύ δριμύ ψύχος και τις τοπικές χιονοπτώσεις. Ενώ, πολικές αέριες μάζες θα σαρώσουν τη χώρα από βορρά προς νότο.
Στον νομό Καρδίτσας, όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια 35 μηχανήματα. Ο ίδιος δεν παραλείπει να τονίσει πως η ΠΕ Καρδίτσας προετοιμάζεται για το νέο κύμα κακοκαιρίας.
- Το Ελ Σαλβαδόρ κατέγραψε το 2025 τη μαζικότερη φυγή δημοσιογράφων μετά τον εμφύλιο πόλεμο
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαρακτηρίζει «φυτώριο» τρομοκρατίας την Ευρώπη και επιτίθεται στις αριστερές δυνάμεις της
- Μεξικό: Οι δολοφονίες δημοσιογράφων σχεδόν διπλασιάστηκαν το 2025
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου



