Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα έφερε ο «Ραφαήλ» - Πού θα χτυπήσει η «Σοφία»

Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα έφερε ο «Ραφαήλ» – Πού θα χτυπήσει η «Σοφία»

Πυκνές χιονοπτώσεις, πολικές θερμοκρασίες, κλειστοί δρόμοι και πάμπολλα προβλήματα συνθέτουν την εικόνα της πρώτης ημέρας του 2019, καθώς ο «Ραφαήλ», το πρώτο κύμα κακοκαιρίας του έτους, κάνει την «επέλαση» του

Πυκνές χιονοπτώσεις, πολικές θερμοκρασίες, κλειστοί δρόμοι και πάμπολλα προβλήματα συνθέτουν την εικόνα της πρώτης ημέρας του 2019, καθώς ο «Ραφαήλ», το πρώτο κύμα κακοκαιρίας του έτους, κάνει την «επέλαση» του.

Η κακοκαιρία «σαρώνει» από χτες το απόγευμα τις περισσότερες περιοχές της χώρας και θα κινηθεί προς τα ανατολικά, όπως αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Μάλιστα, μόλις ολοκληρώσει την επέλαση του ο «Ραφαήλ», ένα δεύτερο κύμα κακοκαιρίας -η «Σοφία»- αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του την Πέμπτη, με κύρια χαρακτηριστικά το ψύχος και τις χιονοπτώσεις.

Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική για κοπή δέντρων

Προβλήματα στην Αττική με πτώσεις δέντρων, πινακίδων και άλλων αντικειμένων, χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί, δημιούργησαν οι ισχυροί άνεμοι, κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε πάνω από 100 κλήσεις για τέτοιου είδους προβλήματα, ιδιαίτερα στα νότια προάστια και ειδικότερα στη Γλυφάδα και τη Βούλα, όπου τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για να κόψουν τα δέντρα που έχουν πέσει και να ανοίξουν τους δρόμους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε κάποιες περιπτώσεις προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Πηγή εικόνων: Ευρωκίνηση

Ξεπέρασε τους 50 πόντους το χιόνι στα ορεινά Τρίκαλα

Το ύψος του χιονιού στα ορεινά των δήμων Πύλης και Καλαμπάκας του νομού Τρικάλων ξεπέρασε τα 50 εκατοστά, ενώ 20 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ρίχνουν αλάτι προκειμένου το οδικό δίκτυο να είναι ανοιχτό.

Μέχρι τώρα, τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, «όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, και προετοιμαζόμαστε για την ερχόμενη Πέμπτη», όπου σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, η «Σοφία», με κύρια χαρακτηριστικά το πολύ δριμύ ψύχος και τις τοπικές χιονοπτώσεις. Ενώ, πολικές αέριες μάζες θα σαρώσουν τη χώρα από βορρά προς νότο.

Στο νομό Καρδίτσας, όπως τονίζει στο ίδιο μέσο ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκοςοι δρόμοι είναι ανοιχτοί και συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια 35 μηχανήματα. Ο ίδιος δεν παραλείπει να τονίσει πως η ΠΕ Καρδίτσας προετοιμάζεται για το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Το κύμα κακοκαιρίας εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία κυρίως του ορεινού οδικού δικτύου των νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνία.

Πηγή εικόνων: trikalaola.gr

Προβλήματα στα Χανιά

Προβλήματα και σε σημεία του Εθνικού αλλά και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας.

Σε πολλά σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα έχουν αναφερθεί καταπτώσεις βράχων και πετρών με το πρόβλημα να είναι εντονότερο στον οδικό άξονα από Χανιά μέχρι Κολυμπάρι όπου εκτός από καταπτώσεις πετρών έχουν αναφερθεί και μεγάλες συγκεντρώσεις υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου όπου απαιτείται η ιδιαίτερη προσεχή των οδηγών.

Λόγω κατολίσθησης χωμάτινων όγκων έκλεισε η επαρχιακή οδός από Πλάτανο προς Σφηνάρι Κισσάμου, όπου και έχουν αποσταλεί μηχανήματα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Προβλήματα συγκέντρωσης υδάτων αναφέρθηκαν σε περιοχές του δήμου Χανίων, ενώ λόγω της καταρρακτώδους βροχής ανέβηκε και η στάθμη των υδάτων στον ποταμό Κλαδισσό.

Πηγή εικόνων: flashnews.gr

Έντονη βροχόπτωση στην Κω

Μικροπροβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες στο νησί της Κω. Λόγω της ισχυρής βροχής ξεχείλισαν χείμαρροι στο νησί και σε κάποιες περιπτώσεις διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε μία περίπτωση μάλιστα αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά πλημμυρισμένου ποταμού και έπεσε σε χαντάκι στην περιοχή της Συντριανής χωρίς ευτυχώς περαιτέρω συνέπειες αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα.

Στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στο νέο στάδιο Κω πλημμύρισαν τα γύρω οικόπεδα, όπως και κατοικίες που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική για άντληση υδάτων ενώ μικροπροβλήματα σημειώθηκαν και σε άλλες περιοχές της πόλης.

Επί ποδός είναι από το απόγευμα το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας, οι υπηρεσίες του δήμου Κω, οι διασώστες καθώς και το προσωπικό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Πηγή εικόνων: aegeanews.gr

Ο καιρός τις επόμενες ώρες

Όσον αφορά τον καιρό τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου, ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση αύριο, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, ωστόσο μετά αναμένεται να επανέλθει… δριμύτερος, με τη «Σοφία» να παίρνει τη σκυτάλη από τον «Ραφαήλ» οδηγώντας τη χώρα μας σε… μονοπάτια πολικού ψύχους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, μετά από μια πρόσκαιρη βελτίωση που θα παρουσιάσει αύριο Τετάρτη ο καιρός, από την Πέμπτη το «πολικό εξπρές» θα καταφτάσει στη χώρα μας και θα σαρώσει το μεγαλύτερο μέρος της.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, οι στιγμές που θα βιώσουν αρκετοί από τους κατοίκους της κεντρικής και της βόρειας Ελλάδας θα είναι σχεδόν ιστορικές. Μόλις ξαστερώνει στη Δυτική Μακεδονία το θερμόμετρο θα γράφει -17 βαθμούς Κελσίου!

«Παγωμένες» αέριες μάζες

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της Πέμπτης ο  καιρός θα είναι καθαρά χειμωνιάτικος για τις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Το αίτιο θα είναι οι πολύ ψυχρές αέριες μάζες που θα εισέλθουν στη χώρα μας από το βορρά αλλά και οι χιονοπτώσεις που θα σαρώσουν ακόμη και πεδινά τμήματα από το ύψος της Στερεάς Ελλάδας μέχρι και τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Πυκνές κατά περιόδους χιονοπτώσεις

Από την Πέμπτη κιόλας οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους πολύ πυκνές κυρίως σε περιοχές της βορειοανατολικής Στερεάς, της βόρειας Εύβοιας, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας αλλά και της Θράκης.

Και εννοείται ότι στις περισσότερες περιοχές από αυτά τα διαμερίσματα θα χιονίζει έως και τα πεδινά – παραθαλάσσια. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις των οδηγών και ασφαλώς μετά από κάποια στιγμή θα μπορούν να κινούνται τα αυτοκίνητα που διαθέτουν αλυσίδες.

Δριμύ ψύχος θα σαρώσει την Ελλάδα

Από την Πέμπτη και έπειτα και ειδικά κατά τη διάρκεια της Παρασκευής το ψύχος θα είναι έντονο σχεδόν σε κάθε γωνιά της ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και σε πολλά από τα νησιά των Επτανήσων αλλά και του κεντρικού και βορείου Αιγαίου.

Προφανώς και οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κατρακυλήσουν πολύ κάτω από το μηδέν. Ειδικά στη Δυτική Μακεδονία, από την Παρασκευή και μετά, θα υπάρξουν ορεινές περιοχές που η ελάχιστη θερμοκρασία θα αγγίξει ακόμη και τους -17 βαθμούς Κελσίου!

Χιόνια και στα νησιά

Μετά την Πέμπτη φαίνεται ότι και πολλά από τα νησιά του Ιονίου αλλά και του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου θα δεχτούν χιονοπτώσεις ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Χιόνια σε Αττική – Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χιονίσει από την Πέμπτη και έπειτα. Στην Αττική διαφαίνονται χιονοπτώσεις περίπου από τα 300 μέτρα και υψηλότερα, δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα στα βόρεια προάστια. Δεν αποκλείεται να έχουμε και «χιονοεκπλήξεις» μέσα στο λεκανοπέδιο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα σας το πω από αύριο με περισσότερη σιγουριά.

Πάντως, στα βόρεια τμήματα της Αττικής, στις περιοχές δηλαδή που «βλέπουν» προς τη Βοιωτία, θα χιονίσει ακόμη και σε χαμηλότερα υψόμετρα και εκεί θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Το ψύχος έρχεται από την Πέμπτη, αλλά θα είναι παρατεταμένο

Μπορεί από την Πέμπτη και έπειτα να μας επισκεφτεί το δριμύ ψύχος με τις πυκνές κατά περιόδους χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, όμως φαίνεται ότι θα μας «ταλαιπωρήσει» -ενδεικτικά πάντα- μέχρι και περίπου τις 9-10 Ιανουαρίου.\

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

  • Λεωφόρος Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ 

  • Επ.Ο. Ανάληψης – Ελικώνα – Κυριάκι.
  • Επ. Ο. Κυριάκι – Αγία Άννα.

Δ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 

  • Επ.Ο. Καρπενησίου – Φουρνάς – Καρδίτσας, από 12ο – 22ο χλμ., (θέση Βράχος).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ.Α.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 

  • Επ. Ο. Χανίων – Κισσού Μαγνησίας, από Δ/ση Χ/Κ – Αγριολεύκες Πηλίου, έως Δ/ση με Επ.Ο. Βόλου – Ζαγοράς, (Κάτω Κλάδος).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ 

  • Π.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, στο 82ο χλμ, λόγω κατολίσθησης.
  • Δημοτική οδός Περιστέρας – Χ/Κ Καλαβρύτων.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

  • Επ. Ο. Τριπόλεως – Καστρίου -Αγ. Πέτρου –Άστρους, από 20ο έως 53ο χλμ.
  • Επ. Ο. Λεωνιδίου – Κοσμά – Γερακίου.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ 

  • Επ. Ο. Γουμένισσας –Λιβαδίων, από 14 χλμ.

Δ.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 

  • Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), από 65ο έως 85ο χλμ (Αρναία).
  • Δασική οδός από Πολύγυρο προς Ταξιάρχη (μέσω Τσουκάλα).
  • Δασική οδός Ταξιάρχη-Παλαιοχώρας.

Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ 

  • Επ. Ο Κερασιάς – Χ/Κ Βορράς, από το 7ο χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 

  • Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 30ο χλμ.

Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 

  • Επ. Ο. Γρεβενών – Σαμαρίνας από 23ο έως 54ο χλμ.
  • Επ. Ο. Γρεβενών – Χ/Κ Βασιλίτσας από 26ο έως 45ο χλμ
  • Επ. Ο. Γρεβενών – Πριονίων -Κρανιάς από 21ο έως 37ο χλμ

Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 

  • Ε.Ο. Καστοριάς – Φλωρίνης (μέσω Βίτσιου), από 18ο έως 28ο χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ 

  • Eπ. Ο. Γόννων – Καλλιπεύκης Τεμπών από 12ο χλμ.
  • Επ.Ο. Συκουρίου – Σπηλιάς Τεμπών από 4ο χλμ.

Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 

  • Επ. Ο. Καρδίτσας – Άρτας, από 44ο έως 52ο χλμ.
  • Επ. Ο. Μουζακίου- Στεφανιάδας, από το 10ο έως 29ο χλμ.
  • Επ.Ο. Κέδρου-Ρεντίνας-Καρπενησιου, από 46ο έως 62ο χλμ.
  • Επ.Ο. Μουζακίου- Λίμνης Ν. Πλαστήρα, από 8ο έως 13ο χλμ.
  • Επ. Ο. Καρδίτσας – Λίμνης Ν. Πλαστήρα (μέσω Μοσχάτου) από 10ο χλμ.
  • Επ. Ο. Καρδίτσας – Λίμνης Ν. Πλαστήρα (μέσω Καστανιάς) από 15ο χλμ.

Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

  • Ε.Ο. Τρικάλων- Άρτης από 25ο (θέση Αναβρυσούλα) έως 75ο χλμ (Γέφυρα Αλεξίου).
  • Επ. Ο. Πύλης- Μεσοχώρας από 13ο (θέση Πηγή των Θεών) έως 55ο χλμ (Μεσοχώρα).
  • Λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Πύλης.

Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 

  • Eπ. O. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) από 16ο χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

  • Επ. Ο. Ναυπάκτου –Πλατάνου, από Τ.Κ. Παλαιοπύργου έως Τ.Κ. Πλατάνου.
  • Επ. Ο. Ναυπάκτου – Άνω Χώρας, από Τ.Κ. Λιμνίτσας έως Τ.Κ. Άνω χώρας.
  • Επ. Ο. Ναυπάκτου – Ελευθέριανης, προς τις Τ.Κ. Παλαιοπύργου – Τ.Κ. Ελευθέριανης – Τ.Κ. Αγ. Κυριακής.

Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

  • Ε.Ο. Καλλιθέας-Προυσού, από 13ο έως 18ο χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ 

  • Επ. Ο. Λιβαδειάς –Άμφισσας, από 28ο έως 35ο χλμ. (28η χ/θ έως 35η χ/θ)
  • Επ. Ο Αράχωβας – Επταλόφου, από 1ο χλμ. έως Χ/Κ Παρνασσού.

Δ.Α.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

  • Ε.Ο. Λάμιας –Καρπενησίου, από 30ο έως 64ο χλμ.

Δ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 

  • Ε.Ο. Καρπενησίου-Λαμίας, από 1o έως 8ο χλμ (θέση Σήραγγα Τυμφρηστού).
  • Π.Ε.Ο. Καρπενησίου-Λαμίας Ράχη Τυμφρηστού, από 8ο έως 12ο χλμ.
  • Ε.Ο Καρπενησίου-Αγρινίου, από 1ο έως 20ο χλμ. (μέσω ράχης Μπαγασάκι).
  • Ε.Ο Καρπενησίου-Αγρινίου, από 35ο έως 39ο χιλ. (θέση Σταυρός Σωτήρα)
  • Επ. Ο. Κερασοχωρίου – Βίνιανης, από 1ο έως 5ο χλμ.
  • Επ. Ο. Κερασοχωρίου – Κρέντης – Αγράφων, από 1ο έως 7ο χλμ.
  • Επ. Ο. Κερασοχωρίου-Χρύσως-Αγίου Δημητρίου
  • Σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Καρπενησίου.
  • Σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Αγράφων.

Δ.Α.ΦΩΚΙΔΑΣ 

  • Επ. Ο. Πολύδροσος – Χ.Κ. Παρνασσού.
  • Επ. Ο. Επταλόφου – Χ.Κ. Παρνασσού.
  • Επ. Ο. Καλοσκοπής –Πυρών- Μαυρολιθάριου- Καστριώτισσα.
  • Επ. Ο. Καλοσκοπής –Πανουργιά- Στρώμης.
  • Επ. Ο. Συκιάς – Αθανάσιου Διάκου.
  • Επ. Ο. Πενταγιών-Αρτοτίνας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

  • Επ. Ο. Ελάτης – Χρυσοβιτσίου – Στεμνίτσας, (οδικό δίκτυο Μαινάλου).
  • Επ. Ο. Λεωνιδίου – Πελετών – Μαρίου, από 20ο έως 40ο χλμ.
  • Επ. Ο. Λεωνιδίου – Παλαιοχωρίου – Αγ. Βασιλείου, από 12ο έως το 32ο χλμ.Δ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
  • Επ.Ο. Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, από 14ο χλμ.
  • Επ.Ο Τρικάλων – Καρυάς, από 1οχλμ.
  • Επ.Ο. Κιάτου – Γκούρας, από 15ο χλμ.Δ.Α. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  • Ε.Ο Καλαμάτας –Σπάρτης, από 33ο έως 40ο χλμ.

Διακοπή ακτοπλοϊκών γραμμών

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ

  • Ακτοπλοϊκής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024