
Με… βίντεο απαντά ο Σπίρτζης στις επικρίσεις για το Μετρό Θεσσαλονίκης
«Απαντάμε σε όσα έκαναν, έταζαν, έλεγαν και λένε… με τις πράξεις μας» σχολιάζει υπουργός
Με ένα βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο απαντά ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, στις επικρίσεις της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με το Μετρό της Θεσσαλονίκης.
«Απαντάμε σε όσα έκαναν, έταζαν, έλεγαν και λένε… με τις πράξεις μας» σχολιάζει υπουργός.
Στη χθεσινή ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης, με αφορμή την εκδήλωση στον σταθμό Συντριβανίου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «είναι τα ίδια εγκαίνια με εκείνα της… γρήγορης σιδηροδρομικής σύνδεσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, που έφεραν ένα τραίνο από την Ιταλία στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης για να το δείχνουν για μία εβδομάδα».
«Όπως… έφυγε το τραίνο αλλά παρέμεινε η ίδια σιδηροδρομική σύνδεση, έτσι θα ξαναφύγει ο κος Τσίπρας, θα παραμείνει η Θεσσαλονίκη με άθλιες αστικές συγκοινωνίες, με σαραβαλιασμένα λεωφορεία, με μποτιλιαρισμένους δρόμους, με κατεστραμμένους εμπόρους και με κλειστά μαγαζιά στο εμπορικό κέντρο. Και φυσικά χωρίς «Μετρό» κατέληγε.
- Ο «σκληρός δίσκος» του Ντε Λα Φουέντε
- Κυβέρνηση: Πανηγυρίζει γιατί τέσσερις -και όχι 11- βουλευτές και πρώην υπουργοί αντιμετωπίζουν… «απλά πλημμελήματα» – Κανονικά υποψήφιοι στις εκλογές
- Η Οδύσσεια σε ένα λεπτό από το καστ της ταινίας και σε δακτυλικό εξάμετρο
- Κυψέλη: Οι ρωγμές του τρόμου, η άρνηση των κατοίκων για μερεμέτια και οι απαιτήσεις για ασφάλεια
- Ιαπωνία: Η δήμαρχος της Γιαβάτα θα πάρει τέσσερις μήνες άδεια μητρότητας – Και πολλοί άνδρες δηλώνουν έξαλλοι
- Marfin: Νομική αντιμετώπιση δημοσιευμάτων και αναρτήσεων για την 46χρονη προαναγγέλλει δικηγόρος της



