Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Τορίνο – ακυρώθηκε γκολ της Σαμπντόρια στο 92’

Χαμός στο Τορίνο – ακυρώθηκε γκολ της Σαμπντόρια στο 92’

Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Σαμπντόρια αλλά ο διαιτητής ακύρωσε γκολ των φιλοξενούμενων στο 92’, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της «Σαμπ».

Η Γιουβέντους τα βρήκε… σκούρα στο παιχνίδι με την Σαμπντόρια επικρατώντας τελικά με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης Πάολο Βαλέρι ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο ρέφερι ακύρωσε γκολ της Σαμπντόρια στο 92′ (το πέτυχε ο Σαπονάρα) και η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των φιλοξενούμενων, καθώς ο Βαλέρι έκανε χρήση του VAR και τελικά αποφάσισε την ακύρωση του γκολ για οφσάιντ.

Το θέμα όμως είναι πως η μπάλα φαίνεται να πηγαίνει στον παίκτη της Σαμπντόρια από κόντρα σε παίκτη της Γιουβέντους κι αυτό είναι κάτι που δεν έλαβε υπόψιν του ο διαιτητής. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ρέφερι του αγώνα χρειάστηκε να συμβουλευτεί το VAR  σε τρεις περιπτώσεις και κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να πάρει τρεις λανθασμένες αποφάσεις!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής για την Βέκια Σινιόρα καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης με εξαιρετικό σουτ αλλά η Σαμπντόρια έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι του Κουαλιαρέλα στο 33′. Ο διαιτητής πήγε στο VAR πριν πάρει την απόφαση του και έδωσε ένα πέναλτι που το είδε μόνο αυτός.

Το ίδιο ισχύει και για το πέναλτι με το οποίο η Γιουβέντους πήρε τελικά τη νίκη, με τον Ρονάλντο να κάνει το 2-1 για την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο 65′. Ο Βαλέρι συμβουλεύτηκε ξανά το VAR, έδειξε την βούλα και ο Πορτογάλος έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Κι όσο για το φινάλε, ο Σαπονάρα έκανε με εντυπωσιακό σουτ το 2-2 στις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν για ένα… λεπτό κι εν συνεχεία ο διαιτητής πήγε να δει ξανά την φάση, ακυρώνοντας το γκολ για οφσάιντ.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024