
Πίρλο: «Πιστεύω πως θα παραμείνει στη Μίλαν ο Γκατούζο»
Ο άλλοτε συμπαίκτης του τεχνικού της Μίλαν εξέφρασε την πίστη του πως ο Γκατούζο θα παραμείνει στην ομάδα
Ο Αντρέα Πίρλο, σε δηλώσεις του στο «Sky Sports Italia», τόνισε ότι πιστεύει πως ο πρώην συμπαίκτης του στη Μίλαν και νυν τεχνικός της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο, θα παραμείνει στη θέση του, καθώς καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο «Ρίνο» αξίζει να παραμείνει στην Μίλαν», είπε και πρόσθεσε: «Κάνει το καλύτερο που μπορεί σε μία πολύ μπερδεμένη κατάσταση, οπότε πιστεύω πως θα μείνει στην ομάδα».
Οι «ροσονέρι» τρέχουν ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων δίχως νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Σπαλ, αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στο μέλλον του Γκατούζο στην ομάδα.
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ




