Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπενφίκα : Έβαλε πωλητήριο στον Σάμαρη

Μπενφίκα : Έβαλε πωλητήριο στον Σάμαρη

Η Μπενφίκα φέρεται να έχει καταλήξει στην απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη και έβαλε πωλητήριο στον έλληνα μέσο

Η Μπενφίκα έχει πάρει την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της πορτογαλικής Record που ασχολείται με τους υπό αποχώρηση παίκτες της ομάδας του Ρουί Βιτόρια.
Συγκεκριμένα, οι Αετοί της Λισαβόνας επιθυμούν να πουλήσουν τον Έλληνα μέσο τον προσεχή Ιανουάριο, ώστε να αποκομίσουν οικονομικό κέρδος.

Το συμβόλαιο του 29χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο σε ρεπορτάζ της 14ης Οκτωβρίου η O’Jogo είχε κάνει λόγο για αλλαγή στάσης της Μπενφίκα, σκεπτόμενη να επεκτείνει το συμβόλαιο του πρώην μέσου του Ολυμπιακού, παρότι ο Ρουί Βιτόρια δεν τον υπολογίζει ούτε για τις πρώτες εναλλακτικές της μεσαίας γραμμής. Κι αυτό διότι ήθελε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τον χάσει ως ελεύθερο. Το γεγονός ότι ο Βιτόρια άρχισε να βγάζει από την αφάνεια τον έλληνα μέσο τον περασμένο Οκτώβριο, δίνοντάς του ολιγόλεπτες συμμετοχές, φερόταν να αρέσει και στον ίδιο τον Σάμαρη, όμως σύντομα η κατάσταση επανήλθε… στα συνηθισμένα.

Ομάδες από τη Ρωσία, με πρώτες τις Ζενίτ και Λοκομοτίβ Μόσχας, έχουν ενδιαφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν για τον Σάμαρη και τώρα ίσως επιστρέψουν στη διεκδίκησή του, ενώ το ίδιο ισχύει τόσο για τη Ράγιο Βαγεκάνο όσο και κάποιες ομάδες μικρομεσαίας δυναμικής της Premier League. Όσο για την ΑΕΚ, δεδομένου ότι προχώρησε η περίπτωση του Νέναντ Κρίστισιτς, κατά πάσα πιθανότητα το όνομα του Σάμαρη έχει υποχωρήσει στην Κιτρινόμαυρη μεταγραφική λίστα.

Εκτός από τον έλληνα μέσο, στην πόρτα της εξόδου της Μπενφίκα βρίσκονται επίσης οι Κριστιάν Λέμα, Φακούντο Φερέιρα, Μπρούνο Βαρέλα και Σεμπαστιάν Κορσιά.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024