
Επαφές της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ράμσεϊ
Ο Άαρον Ράμσει βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν
Το συμβόλαιο του Άαρον Ράμσεϊ με την Άρσεναλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό δεν πρόκειται να ανανεωθεί.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Τελευταία, η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όπως αναφέρει η γαλλική «L’Equipe» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ουαλό εδώ και λίγο καιρό.
Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προτίθεται να δώσει στον Ράμσεϊ συμβόλαιο 1,5 έτους, με τις απολαβές του σε αυτό το διάστημα να φτάνουν τα 18 εκατομμύρια ευρώ, ποσό μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρει η Γιουβέντους, ενώ είναι διατεθειμένη να δώσει στην Άρσεναλ 9 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Ράμσεϊ από τον Ιανουάριο.
- ΕΛΑΣ κατά Γεωργιάδη για F35: Ο «Αδωνισμός» και οι ακροδεξιές υστερίες δεν έχουν θέση στην υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας
- AbbVie: Ενεργός συμμετοχή στη διεπιστημονική συζήτηση για την υγεία και την ισότιμη πρόσβαση των ασθενών στην καινοτομία, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
- Νομίζεις ότι ξέρεις πού θα σε βρει το πιο καυτό καλοκαίρι; Don’t Bed on it!
- Το «αντίο» του Γεντβάι στον Παναθηναϊκό (pic)
- Eπίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι – Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν, οι δύο σοβαρά
- Σύρος: Χτύπημα στο θώρακα δέχτηκε η 42χρονη διασώστρια – Της τρύπησε τον πνεύμονα
