Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καρέλης: «Σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή»

Καρέλης: «Σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή»

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τις επιλογές του Λουτσέσκου

Ο Νίκος Καρέλης πέτυχε τα πρώτα του γκολ στον ΠΑΟΚ στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων καθώς σκόραρε δύο φορές στη νίκη με 6-0 επί του Αήττητου στα Σπάτα για το Κύπελλο.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός μίλησε στο «metrosport» για τον δανεισμό του από τη Γκενκ και την παρουσία του στον Δικέφαλο.

Για τα πρώτα γκολ που σκόραρε είπε: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος γιατί κάθε γκολ σου δίνει αυτοπεποίθηση. Η δουλειά ενός επιθετικού είναι να σκοράρει και για αυτό είμαι χαρούμενος που ήρθαν αυτά τα γκολ. Αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας και κλείσαμε το 2018 με τον πιο ιδανικό τρόπο».

-Φέτος έχεις ελάχιστες συμμετοχές στον ΠΑΟΚ και στα περισσότερα ματς ήσουν ακόμη και εκτός αποστολής. Πόσο σε έχει επηρεάσει αυτό;

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό σημαίνει πως πρέπει να σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή μου. Οφείλω να τα δίνω όλα σε κάθε προπόνηση και αυτό κάνω. Δουλεύω σκληρά και περιμένω τις ευκαιρίες μου. Αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

-Αγωνίζεσαι δανεικός στον ΠΑΟΚ και ο δανεισμός σου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Στην άκρη του μυαλού σου σε απασχολεί το μέλλον;

«Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα στην οποία αυτή τη στιγσμή παίζω ποδόσφαιρο. Εχουμε μπροστά μας σημαντικούς στόχους. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, οφείλω να κάνω τα πάντα για την ομάδα και να δουλεύω σκληρά. Αυτό με απασχολεί μόνο. Το μεγάλο στοίχημα για μένα είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή».

-Ο ΠΑΟΚ είναι στο +8 από τον Ολυμπιακό και για πολλούς το ξεκάθαρο φαβορί. Λένε αρκετοί πως πλέον αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ο… ΠΑΟΚ. Συμφωνείς;

«Υπάρχει μπροστά μας ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να έρχονται οι νίκες. Φυσικά θέλουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι μετά τις διακοπές όπου όλοι θα γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και θα έχουμε έναν αγώνα την εβδομάδα, η ομάδα θα αποδώσει ακόμη καλύτερα».

-Πριν από λίγες μέρες ο Φερνάντο Βαρέλα είχε τονίσει πως ο ΠΑΟΚ οφείλει να πάρει μαθήματα από τον αποκλεισμό στο Europa και να μην τα επαναλάβει την επόμενη σεζόν…

«Εννοείται πως όλοι στεναχωρηθήκαμε και θέλαμε να προχωρήσουμε και σε αυτή τη διοργάνωση. Αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Εχουμε δυο σημαντικούς στόχους μπροστά μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κατακτήσουμε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024