Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήρθε με κασκόλ του ΠΑΟ ο Πιτίνο: «Εχω υπογράψει, πάω προπόνηση»

Ήρθε με κασκόλ του ΠΑΟ ο Πιτίνο: «Εχω υπογράψει, πάω προπόνηση»

Ο Ιταλοαμερικανός εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου με κασκόλ του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε ότι έχει ήδη υπογράψει και προανήγγειλε την παρουσία του στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (26/12) ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αποτελεί τη διάδοχη λύση για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, μετά την αποπομπή του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο ιταλοαμερικανός τεχνικός έφτασε μέσω Ζυρίχης στην Αθήνα και μάλιστα όπως είπε στις πρώτες δηλώσεις του το απόγευμα θα πάει στο ΟΑΚΑ για να δει την προπόνηση των Πράσινων.

Χρήζει δε επισήμανσης ότι ο 66χρονος προπονητής εμφανίστηκε στην αίθουσα των αφίξεων φορώντας κασκόλ του Παναθηναϊκού και έδειξε πως είναι αρκετά «διαβασμένος» για το τι θα συναντήσει, αλλά και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την εικόνα του «Τριφυλλιού» και υπογράμμισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος, είναι η πρώτη φορά στα 41 χρόνια που κοουτσάρω που θα αναλάβω ομάδα στα μέσα της σεζόν. Έχω υπογράψει κι είμαι έτοιμος. Εχουμε προπόνηση στις 5 το απόγευμα. Το σουτ είναι μια αδυναμία που πρέπει να δούμε και πρέπει να καλύψουμε».

Για τις διαφορές που έχει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τόνισε: «Έχω προπονήσει την εθνική του Πουέρτο Ρίκο, τους Νικς, τους Σέλτικς… Η βασική διαφορά είναι ότι η Ευρωλίγκα είναι πιο… physical το παιχνίδι. Στο ΝΒΑ έχουν αλλάξει στους κανονισμούς και κάθε επαφή είναι πλέον φάουλ, ωστόσο αυτό δεν ισχύει στη Ευρωλίγκα. Είναι ένα ωραίο μπάσκετ».

Για τον στόχο του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: «Να φτάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που θα μπορεί να κερδίζει, δεν γίνεται αυτό μέσα σε ένα βράδυ αλλά πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνα μας» και κατέληξε λέγοντας ότι: «Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα αυτή η αλλαγή κι ο ερχομός μου στη Ευρωλίγκα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024