
Αρτούρ: «Άγγιξα τον Ινιέστα για να βεβαιωθώ ότι έχει σάρκα και οστά»
Ο νεαρός μέσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι όταν συναντήθηκε με τον Ινιέστα θέλησε να βεβαιωθεί ότι ο πρώην παίκτης των «μπλαουγκράνα» είναι... άνθρωπος
Ο βραζιλιάνος μέσος Αρτούρ, αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2018 έχοντας επιλέξει τη φανέλα με τον αριθμό «8», η οποία είχε συνδεθεί με τον εμβληματικό πρώην αρχηγό της ομάδας, Αντρές Ινιέστα.
Ο 22χρονος παίκτης αποκάλυψε πως ο Ινιέστα είναι το ίνδαλμα του και όταν τον συνάντησε τον άγγιξε για να βεβαιωθεί ότι είχε σάρκα και οστά.
Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο Ινιέτα είναι το ίνδαλμα της παιδικής μου ηλικίας. Ηταν απίστευτο που τον συνάντησα, με έκανε να ανατριχιάσω, ήταν μια φοβερή έκπληξη. Τον άγγιξα για να βεβαιωθώ ότι έχει σάρκα και οστά».
Παράλληλα, ο Αρτούρ αναφέρθηκε και στον Νεϊμάρ: «Προσεύχομαι να επιστρέψει ο Νεϊμάρ. Πιστεύω ότι όσο καλύτερους παίκτες έχει η ομάδα, τόσο το καλύτερο. Ψηφίζω υπέρ της επιστροφής, αλλά γνωρίζω ότι εκείνος επιλέγει. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν επέστρεφε».
- Ιταλία: Κινηματογραφικό «ριφιφί» με ομηρία μέρα μεσημέρι στη Νάπολη – Διέφυγαν οι δράστες
- Τσουκαλάς: Ο εγκέφαλος και εμπνευστής της τοξικότητας, της δολοφονίας χαρακτήρων, είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης
- Μαντόνα: Το καλοκαίρι της ανήκει – Μεγάλη επιστροφή με το Confessions 2 τον Ιούλιο
- Σοβαρά προβλήματα υποδομής στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου καταγγέλλει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών
- Αμετανόητος ο Γεωργιάδης, νέα ευθεία παρέμβαση στην ευρωπαϊκή εισαγγελία – Κάνει λόγο για επίθεση στη Δημοκρατία
- Φαβορί ο Βεζένκοφ για το «Alphonso Ford Trophy»: Τι χρειάζονται οι Ναν και Χίφι (vids)
