Τι θα αποφασίσει η Εύα Καϊλή; Θα διεκδικήσει τον δήμο της Θεσσαλονίκης ή τελικά δεν θα μπει στην κούρσα της διαδοχής του Γιάννη Μπουτάρη;
Από το στενό της περιβάλλον, αναφέρει ο «Βηματοδότης», μαθαίνω ότι, παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν, η κυρία Καϊλή δεν έχει πάρει καμία απόφαση για τον δήμο και ότι μέχρι χθες συνέχιζε τις συζητήσεις με παράγοντες της πόλης με αντικείμενο την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές.
Η ίδια έχει δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να ανακοινώσει τις αποφάσεις της πριν από τις γιορτές. Από τη Δευτέρα λοιπόν αναμένονται εξελίξεις και η Χαριλάου Τρικούπη είναι σε επιφυλακή. Οσο για τα σενάρια περί αποχώρησής της από τον χώρο, οι συνομιλητές της εμφανίζονται κατηγορηματικοί. «Η Εύα» μου λένε «δεν έχει κανέναν λόγο να αλλάξει κόμμα».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.